932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Tren dels Llacs Panoràmic es posa en marxa el dissabte 24 de juliol

Compartir aquest esdeveniment
Tags: tren dels llacs, obertura, temporada estiu, panoràmic, novetats

Circularà els dissabtes 24 i 31 de juliol i el 7 i 14 d’agost

 

Les persones usuàries poden comprar el bitllet al nou portal web del Tren dels Llacs i així garantir la disponibilitat d’aquest trajecte turístic entre Lleida i la Pobla de Segur

El Tren dels Llacs Panoràmic engega motors i circularà 4 dissabtes aquesta temporada: els dies 24 i 31 de juliol i 7 i 14 d’agost. El Tren dels Llacs va iniciar temporada el dia 3 d’abril amb les circulacions del Tren Històric. Ara, els dissabtes de més calor, es posa en circulació el panoràmic, que permet gaudir dels meravellosos paisatges del recorregut gràcies a un disseny diàfan i obert a l’exterior amb grans finestrals. Aquest tren disposa de 90 seients distribuïts en dos cotxes.


A més, aquesta temporada d’estiu 2021 s’ha estrenat el servei de venda anticipada dels bitllets del Tren Panoràmic, de manera que les persones usuàries poden assegurar-se la disponibilitat al trajecte realitzant la reserva prèvia.

 

Des que el Tren dels Llacs ha començat la temporada, més de 2.000 persones ja han realitzat el trajecte en aquest singular tren turístic que transcorre per la vora del riu Segre des de Lleida fins a La Pobla de Segur per una via única travessant les comarques del Segrià, La Noguera i la zona muntanyosa del Montsec fins a arribar al cor del Pallars Jussà. El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores d'un viatge espectacular entre la plana de Lleida i el Prepirineu.

 

L’experiència es complementa amb les diferents visites i activitats que juntament amb el territori i amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, es coordinen per fer del trajecte un viatge complet.

El Tren dels Llacs Panoràmic es posa en marxa el dissabte 24 de juliol
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.