932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

El Tren del Ciment comença la temporada aquest cap de setmana

A partir del 24 de març
Compartir aquest esdeveniment
  • El tren, amb més de 100 anys d’història, es posarà en marxa el proper dissabte 24 de març fins al 25 de novembre
  • El trajecte, que dura 20 minuts, el realitza una locomotora amb quatre cotxes que tenen capacitat per a 25 viatgers cadascun

 

Dissabte 24 de març, el Tren del Ciment comença una nova temporada, que s’allargarà fins al 25 de novembre de 2018. Anomenat popularment “carrilet”, estarà en funcionament tots els caps de setmana i tota la Setmana Santa i, a partir del mes de juliol i durant tot l’agost, prestarà servei durant tota la setmana.

 

Pel que fa als preus, la tarifa dels adults és de 7,75 € (4,60 € un trajecte), els infants de 4 a 13 anys paguen 4,60 € (un trajecte: 2,80 €) i per a majors de 65 anys la tarifa és de 6,90 €. L’accés és gratuït per als nens i nenes de 0 a 3 anys i per als residents (nascuts o amb domicili a la Pobla de Lillet o Castellar de n’Hug) és de 2,10 €. Més informació sobre les tarifes i horaris.

 

Més de 100 anys d’història

Propietat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), funciona des de fa més de 100 anys. Té un recorregut de 3,5 quilòmetres i disposa de quatre estacions: La Pobla de Lillet, La Pobla Centre, Jardins Artigas i Museu del Ciment-Castellar de n’Hug. El trajecte dura 20 minuts i el fa una locomotora dièsel de quatre cotxes amb capacitat per a 25 viatgers cadascun.

 

També conegut com a Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat, es tracta d’una línia que històricament unia l’antiga fàbrica de ciment Asland de Castellar de n’Hug amb Guardiola de Berguedà, des d’on partia la línia del ferrocarril de via estreta cap a Berga i Manresa. 

 

L’oferta comercial del Tren del Ciment està estretament lligada a dues destinacions turístiques de primer nivell: els Jardins Artigas i el Museu del Ciment. Amb els paquets combinats, els visitants poden gaudir del tren turístic i fer la visita a la vegada.

El Tren del Ciment comença la temporada aquest cap de setmana
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.