932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Tren del Ciment comença la temporada aquest cap de setmana

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Tren del Ciment, Temporada 2019

Amb l’arribada de la primavera, el Tren del Ciment comença demà dissabte 6 d’abril una nova temporada que s’allargarà fins al diumenge 24 de novembre de 2019. Anomenat popularment “carrilet”, estarà en funcionament tots els caps de setmana del mes d’abril i tota la Setmana Santa i, a partir del mes de juliol i durant tot l’agost, prestarà servei durant tota la setmana.


Pel que fa als preus, la tarifa dels adults (més de 25 anys) és de 13,40 € i els infants, de 6 a 7 anys, paguen 5,30 €. L’accés és gratuït per als nens i nenes de 0 a 3 anys. Més informació sobre les tarifes i horaris.
Més de 100 anys d’història


El Tren del Ciment circula des de fa més de 100 anys. Gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) té un recorregut de 3,5 quilòmetres i un trajecte que dura 20 minuts, fet per una locomotora dièsel de quatre cotxes amb capacitat per a 25 viatgers cadascun. El recorregut fa parada a quatre estacions: La Pobla de Lillet, La Pobla Centre, Jardins Artigas i Museu del Ciment-Castellar de n’Hug.


L’oferta comercial del Tren del Ciment està estretament lligada a dues destinacions turístiques de primer nivell: els Jardins Artigas i el Museu del Ciment. Amb els paquets combinats, els visitants poden gaudir del tren turístic i fer la visita a la vegada.


També conegut com a Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat, es tracta d’una línia que històricament unia l’antiga fàbrica de ciment Asland de Castellar de n’Hug amb Guardiola de Berguedà, des d’on partia la línia del ferrocarril de via estreta cap a Berga i Manresa.

 

Descarrega't la NOTA DE PREMSA

El Tren del Ciment comença la temporada aquest cap de setmana
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.