932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser es suma a la celebració del Dia Europeu dels Parcs 2020

Compartir aquest esdeveniment
Tags: El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, Dia Europeu dels Parcs, Vallter 2000, Vall de Núria

La Generalitat de Catalunya commemora el 24 de maig el Dia Europeu dels Parcs, efeméride que recorda la creació del primer parc natural a Europa al 1909, concretament a Suècia.

 

La Federació EUROPARC, que agrupa 38 països, promou un any més la celebració d’aquest dia, que enguany té per lema "La natura, bona per la teva salut". En la situació excepcional que estem vivint ha de prevaler la recomanació #quedatacasa de manera que la proposta és, realitzar activitats virtuals.

Els Parcs Naturals de Catalunya han preparat vídeos destacant l’impressionant patrimoni natural; promocionant activitats que es poden fer al parc i que aporten un benefici per a la salut; tallers i exposicions virtuals.

Els Parcs continuen funcionant per a les nostres comunitats en aquests temps de tancament, generant aire fresc, aigua neta, un refugi de natura,...hi serà allà perquè la gent es recuperi després del confinament.

 

QUÈ FARÀ EL PARC NATURAL DE LES CAPÇALERES DEL TER I DEL FRESER?

 

L'organització del parc ha organitzat un concurs a les seves xarxes socials, via Istagram Stories. El concurs es farà del 24 de maig al 7 de juny, i consistirà en un quiz de preguntes. Responent a les preguntes podreu guanyar un lot de producte agroalimentari del Ripollès.

El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser es suma a la celebració del Dia Europeu dels Parcs 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.