932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Cremallera de Montserrat i el Funicular de Sant Joan reobren els caps de setmana a partir del 18 de desembre

Informació actualitzada el 15 de desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Cremallera de Montserrat, Funicular de Sant Joan, Funicular de la Santa Cova,

El tren Cremallera de Montserrat i el Funicular de Sant Joan reobriran els caps de setmana a partir del proper divendres 18 de desembre, coincidint amb la flexibilització del confinament que passarà a ser comarcal (des de les 06.00 h de divendres fins a les 06.00 h de dilluns). Per la seva banda, el Funicular de la Santa Cova restarà fora de servei fins al 2021.

Des del passat 30 d'octubre, tant el Cremallera com els Funiculars de Montserrat han estat fora de servei de divendres a diumenge, atenent a les mesures del PROCICAT.

 

Horaris del servei

El Cremallera de Montserrat realitzarà la primera pujada des de Monistrol Vila a les 09.55 h i l'última baixada des de Montserrat Monestir serà a les 17.15 h els dies laborables. Els caps de setmana la primera pujada serà a les 08.55 h i l’últim cremallera de baixada serà a les 18.15 h.

 

L’horari del Funicular de Sant Joan serà de 10 h (primera pujada) a 16.45 h (última baixada) de dilluns a diumenge. Els dies laborables la freqüència de pas serà cada mitja hora mentre que els caps de setmana serà cada 15 minuts.

 

Servei especial el dia de Nadal

El 25 de desembre, el Cremallera de Montserrat oferirà un servei especial. La primera pujada des de Monistrol Vila serà a les 08.55 h i l’últim cremallera de baixada serà a les 13.55 h. El Funicular de Sant Joan no oferirà servei.

 

Trobareu els horaris del tren Cremallera al següent enllaç: https://www.cremallerademontserrat.cat/cremallera/horaris-tarifes/

 

El Cremallera de Montserrat i el Funicular de Sant Joan reobren els caps de setmana a partir del 18 de desembre
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.