932 041 041

Actualitat 

Notícies

El domini La Molina + Masella - Alp 2500, la millor estació d’Espanya segons Skiresort.info

Compartir aquest esdeveniment
Tags: domini La Molina + Masella, Alp 2500, millor estació d’Espanya, Skiresort.info

El popular directori d’estacions d’esquí més gran del món reconeix el domini conjunt esquiable amb 16 premis en l’informe del passat mes de gener. Entre els guardons, destaca el de millor estació espanyola amb una puntuació de 4,3/5.

El domini esquiable de La Molina + Masella – Alp2500 ha estat premiat per Skiresort.info, el portal de proves d'estació d'esquí més gran del món, amb el premi a la millor estació d’esquí de l’estat espanyol. L'equip de Skiresort.info ha aprovat àmpliament l'estació d'esquí amb 18 criteris d'avaluació durant la temporada 2021/2022. La Molina + Masella – Alp2500 ha aconseguit una puntuació màxima amb 4,3 sobre les 5 estrelles possibles.

 

Entre els criteris que s’han tingut en compte, el portal destaca la gran extensió del domini esquiable, ja que l'estació de La Molina juntament amb Masella formen un dels destins esquiables més grans d’Espanya; l’àmplia oferta de pistes per a tots els nivells de dificultat; els remuntadors, al considerar-los ràpids i per a 4 i 6 persones; la qualitat de la neu, ja que totes les pistes principals tenen capacitat per fer neu i gràcies a la seva gran altitud, en resum tot el domini Alp 2500 és molt fiable. També altres qüestions com la preparació de les pistes, al descriure-la com a excel·lent. Des del portal argumenten que, fins i tot als hiverns amb poques nevades, la neu artificial que s'utilitza per produir pendents perfectament arreglats.

 

Paral·lelament, Skiresort.info ha reconegut el domini esquiable amb 15 guardons més:

 • millor estació per la seva extensió
 • per l'oferta
 • remuntadors
 • qualitat de la neu
 • preparació de pistes
 • orientació
 • higiene
 • funcionament ecològic
 • amabilitat del personal
 • millor oferta en restauració i allotjaments
 • per a famílies
 • per a principiants
 • esquiadors i freeriders avançats
 • per la millor oferta en parcs de neu


El domini conjunt esquiable

Les estacions de La Molina i Masella configuren un dels dominis esquiables més grans dels Pirineus, amb un total de 145 quilòmetres i 132 pistes (29 verdes, 42 blaves, 44 vermelles i 17 negres). El remuntador que facilita la connexió és el Telecabina Cadí-Moixeró que cobreix, en només 20 minuts, els gairebé tres quilòmetres que separen l’aparcament del Telecabina La Molina de la cota 2.537 a la Tosa d’Alp.

 

L’accés les pistes es fa a través d’una moderna xarxa de 33 remuntadors, que tenen capacitat per transportar 43.590 esquiadors/hora. La neu garantida i la bona insolació de la comarca de la Cerdanya permeten gaudir del sol i de la neu per un domini amb una gran diversitat de paisatges.

 

Skiresort Service International

L’empresa alemanya Skiresort Service International es va fundar l’any 1998 amb l’objectiu de ser la principal font d’informació per a esquiadors i snowboarders d’arreu del món.

 

Actualment es tracta del portal de test més gran del món per a estacions d’esquí amb informes complets, en què els mateixos experts del directori visiten in situ les estacions. A més, és l'únic portal amb informació detallada sobre les 5.900 estacions d'esquí del món.

 

Consulta tots els premis rebuts per part de Skiresort aquí.

El domini La Molina + Masella - Alp 2500, la millor estació d’Espanya segons Skiresort.info
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.