932 041 041

Actualitat 

Notícies

Descobreix les novetats de la temporada a Boí Taüll

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Novetats, Boí Taüll

La temporada 2020/21 arranca amb diferents novetats que et faran gaudir, més encara, de l'esquí a Boí Taüll.

Seguint a l'exemple de la resta d’estacions de muntanya d’FGC Turisme, Boí Taüll també incorpora novetats a les seves instal·lacions per aquesta nova temporada. Innovacions com el nou sistema de Check-in, o el nou sistema de comandes per la restauració a través del mòbil, permetran realitzar reserves i serveis sense necessitat de fer cues. Les novetats d'aquest curs a Boí Taüll són les següents:

 

- Check-in – Sistema automàtic d’accés a les instal·lacions: Aquesta temporada Boí Taüll presenta nous sistemes de venda anticipada online, ja sigui per a lloguer de material, per forfets o per serveis de restauració. Aquests es podran validar amb el servei automatitzat d’accés a les explotacions.


- Millora del Pàrquing inferior: S’ha condicionat la zona d’estacionament de vehicles amb el pavimentat parcial de l'aparcament inferior.


- Nova zona de restauració: Amb 400 m² de terrassa, s’incorpora a l’estació un nou espai de restauració que es troba al Pla de Vaques.


- Noves màquines: S’incorpora maquinària de neteja de neu a les zones comunes.


- Reubicació del Punt d’Informació: Aquesta temporada d’hivern el servei d’atenció al client ha canviat de lloc i ara es troba situat davant del telecadira Mulleres.

 

No esperis més i descobreix totes aquestes novetats per tu mateix!

 

Descobreix les novetats de la temporada a Boí Taüll
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.