932 041 041

Actualitat 

Notícies

Dansàneu: El festival de Cultures del Pirineu

del 25 al 30 de juny
Compartir aquest esdeveniment
Tags: danàneu, festival, cultura, música, dansa, pirineus, muntanya, espot, port ainé

La 27ena edició del Dansàneu, el festival a les Valls d'Àneu de dansa i música populars que any rere any ha significat una cita ineludible que posa en valor tota la riquesa patrimonial i cultural que tenim arreu del territori.

El Festival de dansa i música celebra la seva 27ena edició enguany. El Pallars Sobirà aguardarà durant cint dies del 25 al 30 de juny una mostra cultural referent al territori català amb la particularitat de la defensa del territori amb la diversitat cultural, social i lingüístic.

  

 

Els organitzadors d'enguany són el Consell Cultural de les Valls d'Àneu amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, els municipis Aneuencs i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà que han volgut apostar per aquest festival que fomenta els valors artístics del territori pirinenc capaços de prendre vida i transformar-la a través d'un secret i fascinant procés.

El president del Consell Cultural de les Valls d'Àneu comentava: "Però no només. El Dansàneu és també pedagogia perquè té la capacitat de transmetre uns valors culturals creïbles d'imitació que mereixen la confiança del receptor, de l'espectador crític. Un any més, doncs, s'ofereixen receptes que ajuden a adquirir criteris de desenvolupament, d'enriquiment, de formació personals i col·lectius. Es proporciona un testimoniatge que a través de la dansa, la música i el patrimoni ens obliga a comportaments ètics i responsables".Els Artistes:

Se n'ha parlat molt dels artistes que en aquesta edició expressaran el seu arrelament al territori i el seu compromís ferm per la cultura. Aquestes apostes vindran de la ma de: Sol Picó, Marco Mezquida, Carles Marigó, Lídia Pujol, Júlia FarreroAlidé Sans, Laia Santanach i moltes més!

Per a la compra d'entrades i més informació a dansaneu.cat

Viu les Valls d'Àneu, com mai no les havies viscut

Dansàneu: El festival de Cultures del Pirineu
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.