932 041 041

Actualitat 

Notícies

Crònica de la obertura del Bike Park amb la All for One

15 de juny
Compartir aquest esdeveniment
Tags: bikepark, la molina bike park, la molina bicicletes, la molina descens, obertura molina bike park

La obertura d'aquest dissabte del Bike Park de la Molina aplega a més de 100 bikers per a fer les millors baixades! Us informem de com va anar la estrena de les pistes. 

El passat cap de setmana la Molina va obrir el Bike Park amb l'esdeveniment de la III All for One consolidant-se com a cursa amb 114 bikers de les diferents categories competint als ciucuits de Guineu i All for One pel millor temps.

 

El cap de setmana va fer un sol fantàstic que ens va permetre posar-nos ben morenos i gaudir d'aquest inici de temporada al Centre d'Activitats Outdoor i Bike Park de La Molina que s’estendrà del 15 de juny fins al 15 de setembre de forma ininterrompuda i després obrirà els caps de setmana fins el 6 d'octubre (incloent el 23 i 24 d'agost coinicidint amb les festes de la Mercè).

 

El centre d’activitats va obrir també gairebé ja a ple rendiment. Es preveu el 100% d’obertura d’instal·lacions pel poper cap de setmana 30 de juny amb l'inici de temporada de la Piscina Climatitzada Exterior!

 

La cursa All for One ha permet donar el tret de sortida a un complet calendari d’activitats i esdeveniments programats a la Molina i voltants que inclouen propostes de senderisme, descoberta de la natura, trail running, curses d’orientació, descens en bicicleta i d’altres de culturals i socials.

 

Per seguir l’activitat a La Molina aquest estiu, estigueu atents a les xarxes socials com Facebook, Twitter i Instagram. Per consultar l’estat diari d’obertura accediu a l’infoestiu o consulteu-lo també al twitter i Instagram de La Molina amb l’etiqueta #infobikepark

Crònica de la obertura del Bike Park amb la All for One
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.