932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Cremallera i els Funiculars de Montserrat adapten el seu calendari i horari d'obertura a partir del 9 de novembre

Informació actualitzada el 9 de desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: montserrat, horaris, temporada hivern, hivern, funicular, cremallera

El Cremallera i els Funiculars de Montserrat modifiquen el seu horari

El Tren Cremallera de Montserrat, el Funicular de Sant Joan i el Funicular de la Santa Cova adapten els seus horaris i la seva freqüència d'activitat a partir del pròxim dilluns 9 de novembre, per oferir el millor servei a les persones usuàries de manera sostenible i segura. 

 

El servei del Tren Cremallera de Montserrat tindrà una freqüència de pas cada 30 minuts fins a les 11.55 h i després cada hora fins a les 16.55 h en dies laborables, amb la primera pujada a les 9.55 h des de Monistrol Vila.

Els caps de setmana i dies festius l’horari serà des de les 8.55 h fins a les 17.55 h i la freqüència serà cada 30 minuts.

 

En el cas del Funicular de Sant Joan, està previst que en el servei de dilluns a divendres l'horari sigui de 10:00 h a 16:45 h amb una freqüència de 30 minuts. Tant els dies laborables, com caps de setmana i festius l'última baixada del funicular serà a les 16:45 h. A més, de l'11 al 29 de gener el Funicular de Sant Joan estarà fora de servei per revisió anual.

 

Pel que fa al Funicular de la Santa Cova estarà operatiu els caps de setmana i festius amb la primera baixada a les 10:00 h i l'última pujada a les 16:45 h amb una freqüència de 30 minuts, excepte de 12 h a 13 h  que no hi haurà servei. Els dies laborables estarà fora de servei i els caps de setmana de febrer del 6 i 7 i del 13 i 14 també estarà tancat per revisió anual.

 

Recordem que els caps de setmana del 13 al 15, del 20 al 22 i del 27 al 29 de novembre; així com els caps de setmana del 4 al 6 i de l'11 al 13 de desembre, el Cremallera de Montserrat, el Funicular de Sant Joan i el Funicular de la Santa Cova romandran tancats atenent les mesures del PROCICAT.

 

Els bitllets per al Tren Cremallera i els funiculars de Montserrat es poden adquirir al web https://www.cremallerademontserrat.cat. A més, a les taquilles de l’estació de Monistrol Vila del Tren Cremallera també es podrà comprar el bitllet per accedir a Montserrat. Si es vol venir amb tren des de Barcelona, també es pot comprar el bitllet combinat de Tren + Cremallera al Punt d'Informació de Montserrat a l'estació d'FGC de Plaça Espanya, a Barcelona.

El Cremallera i els Funiculars de Montserrat adapten el seu calendari i horari d'obertura a partir del 9 de novembre
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.