932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Cremallera i Funiculars de Montserrat adapten el seu horari per aquest estiu

Compartir aquest esdeveniment
Tags: montserrat, horaris, temporada estiu 2020, estiu, funicular, cremallera

 

El Cremallera i Funiculars de Montserrat adapten el seu horari per aquest estiu

En aquesta temporada d'estiu del 2020, el Tren Cremallera de Montserrat i el Funicular de Sant Joan adapten els seus horaris d'avtivitat per oferir el millor servei a l'usuari de manera sostenible i segura.

 

La freqüència de sortida del servei de Tren Cremallera de Montserrat serà cada 30 minuts fins al 31 de juliol, excepte els caps de setmana que s'efectuarà des de les 10:00 h fins a les 13:00 h i tindrà una freqüència de 20 minuts. A més, durant tot el mes d'agost el trajecte també es realitzarà cada 20 minuts.

 

En el cas del Funicular de Sant Joan, està previst que en el servei de dilluns a divendres fins al 17 de juliol l'última baixada s'efectuarà a les 16:50 h. Els caps de setmana, els dies festius i a partir del 20 de juliol l'última baixada es farà a les 17:50 h. El trajecte del funicular es realitzarà amb una freqüència de 12 minuts.

 

A les taquilles de les estacions del Tren Cremallera es podrà comprar el bitllet per accedir a Montserrat. Si es vol venir amb tren des de Barcelona, també es pot comprar el bitllet combinat de Tren+Cremallera al Punt d'Informació de Montserrat a l'estació d'FGC de Plaça Espanya, a Barcelona.

 

El Cremallera i Funiculars de Montserrat adapten el seu horari per aquest estiu
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.