932 041 041

Actualitat 

Notícies

Cremallera i funiculars de Montserrat tanquen el 2023 consolidant l’augment de viatgers

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Montserrat, Cremallera de Montserrat, funiculars de Montserrat

El Cremallera i els Funiculars de Montserrat van acollir un total de 886.360 visitants durant el 2023, amb augments de fins al 53% respecte a l’any 2022.

Durant el 2023, el Cremallera de Montserrat ha registrat un augment notable del 53% en el nombre de viatgers, ascendint a un total de 591.330 visitants, en comparació amb els 385.354 del 2022. Aquesta tendència positiva es deu a la recuperació del turisme internacional.

 

El Funicular de Sant Joan i el Funicular de la Santa Cova també han experimentat un increment significatiu de visitants. El primer ha vist un augment del 40% amb un total de 285.652 persones usuàries, mentre que el segon ha rebut 59.941 visitants, superant en 13.000 la temporada anterior.

 

Amb una perspectiva positiva i amb l’objectiu de continuar oferint experiències úniques als visitants, el Cremallera i els Funiculars de Montserrat continuen consolidant-se com a destí turístic de referència, amb un compromís ferm amb la sostenibilitat i l’accessibilitat.

 

El Cremallera de Montserrat és una de les vies que permet accedir al recinte del Santuari. Els Funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova, d’altra banda, faciliten l’accés al Parc Natural de la muntanya de Montserrat, complementant així l’experiència global de visita a un dels llocs més emblemàtics de Catalunya

 

Novetats a l’explotació del Cremallera i Funiculars Montserrat per la temporada 2024

Pel que fa a les novetats, destaca la recent implementació de la Plataforma per a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) al Funicular de Sant Joan, ampliant així l’accessibilitat i inclusió en aquest mitjà de transport. Aquesta iniciativa s’uneix a l’adaptació ja existent al Cremallera de Montserrat, reforçant el compromís amb la igualtat d’oportunitats per a tothom.

 

Una altra novetat destacada és l’exposició interactiva a la Santa Cova de Montserrat, anomenada ​​‘La Santa Cova. Camí d’Emocions’. L’exposició submergeix el visitant en la llegenda d’aquest espai emblemàtic a través de panells informatius, imatges, projeccions cinematogràfiques i pantalles interactives. A través d’aquesta mostra, el públic pot explorar el camí fins a la Santa Cova, les escultures dels misteris del Rosari i la rica fauna i flora de l’entorn natural. L’exposició, gratuïta amb el mateix bitllet del Funicular, ofereix una experiència única per connectar amb la història, la cultura i les emocions de Montserrat.

Cremallera i funiculars de Montserrat tanquen el 2023 consolidant l’augment de viatgers
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.