932 041 041

Actualitat 

Notícies

Concurs per triar el nom del nou telecadira d’Espot a través de les xarxes socials

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Espot, concurs telecadira Espot, nou telecadira Espot

Del 22 de juliol a l’1 d’agost, Espot posarà en marxa un concurs per triar el nom del nou telecadira, que està previst que entri en funcionament per a l’hivern 2019-2020.

 

Entre els participants de l’opció més votada, es farà el sorteig d’un forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé.

L’estació d’Espot, ubicada a la comarca del Pallars Sobirà i gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), està treballant en la construcció d’un nou telecadira, infraestructura que entrarà en funcionament durant la temporada d’hivern 2019-2020.

 

Per triar el nom del nou telecadira, l’estació posarà en marxa un concurs del 22 de juliol a l’1 d’agost en què s’haurà de votar entre 3 noms diferents: La Roca, Estanyets o Pui de Linya. L’opció amb més vots serà la seleccionada. Entre els participants de l’opció més votada, se sortejarà 1 forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé per a l’hivern 2019-2020. Les bases del concurs es poden consultar en les pàgines webs d’ambdues estacions. La persona guanyadora s’anunciarà el 2 d’agost, a través de la pàgina web i les xarxes socials de SkiPallars. 


Porta d’entrada al Parc Natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Amb la instal·lació del nou telecadira, l’estació d’Espot continua apostant per la dinamització de l’oferta turística del territori i seguirà sent un atractiu esportiu i lúdic per a totes les persones que visitin aquest entorn natural.

 

Ubicada al Pallars Sobirà, l’estació és la porta d’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i contribueix clarament a la divulgació i coneixement d’aquest espai, així com de la cultura dels Pirineus. Poder gaudir del territori esdevé un eix cabdal de l’estratègia de les estacions de muntanya d’FGC, que aposten per la promoció del territori més enllà de les activitats que s’hi poden fer a la mateixa estació.

De la mateixa manera, les instal·lacions d’Espot són ja conegudes arreu per l’equilibri de l’estació entre l’oferta lúdica, destinada a famílies i grups d’amics, i la seva vocació esportiva en l’organització de grans competicions internacionals, tant d’esquí alpí com telemarc.

 

Es pot participar en la promoció visitant el web espotesqui.cat/sorteig.

Concurs per triar el nom del nou telecadira d’Espot a través de les xarxes socials
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.