932 041 041

Actualitat 

Notícies

Comunicat sobre l'obertura de les estacions de muntanya d'FGC Turisme

2 de desembre de 2020
Compartir aquest esdeveniment
Tags: covid19, obertura estacions

La nostra previsió és la de poder obrir progressivament els dominis un cop passat el pont de la Immaculada, tan aviat com les condicions de neu ho permetin i quan les autoritats competents hagin permès el pas a tram II de desescalada de mesures de prevenció de la propagació de la COVID19 (s'aixequi el confinament perimetral municipal de caps de setmana). 


Aquesta decisió està fonamentada en el sentit de la prudència i de la responsabilitat vers la nostra primera prioritat, que és la salut dels nostres visitants, dels nostres treballadors i treballadores i de totes les persones que viuen entorn de les estacions d'esquí.

Tot i disposar del compromís de tots els actors de la muntanya per garantir i donar resposta a totes les directrius i recomanacions que ens donin les autoritats, no ens sembla raonable obrir les instal·lacions amb el pic d'afluència previst, en un moment on hem de validar el funcionament de tots els protocols que hem establert per protegir els nostres visitants, treballadors i entorn.

Prenem aquesta decisió també amb el propòsit de preservar tota la resta de la temporada, atesa la cabdal importància que té el sector per a l'economia de la muntanya, a més de donar suport al Govern en la lluita contra la pandèmia.

En aquest sentit, demanem als nostres visitants que segueixin en tot moment les directrius que trobaran detallades a les estacions, a fi d'aconseguir entre tots preservar la seguretat sanitària, i amb ella l'activitat que tots desitgem.

Hem comunicat la nostra decisió al Departament de Salut, qui ens ha manifestat el seu agraïment i avinença amb una decisió del sector, que ve a donar suport a la línia de prudència que tothom ha de tenir, per tal de continuar treballant pel control de la pandèmia.

Així doncs, us animem a venir a les nostres estacions tan aviat com sigui possible, en les que us trobareu en un entorn segur, on gaudir plegats de l'esquí als esplèndids paratges que ens ofereix el nostre país.

 

Font: Comunicat de l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Muntanya (ACEM)

Comunicat sobre l'obertura de les estacions de muntanya d'FGC Turisme
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.