932 041 041

Actualitat 

Notícies

Suma't a la celebració del Dia Europeu dels Parcs 2020

Compartir aquest esdeveniment

La Generalitat de Catalunya commemora el 24 de maig el Dia Europeu dels Parcs, efeméride que recorda la creació del primer parc natural a Europa al 1909, concretament a Suècia.

La Federació EUROPARC, que agrupa 38 països, promou un any més la celebració d’aquest dia, que enguany té per lema "La natura, bona per la teva salut". En la situació excepcional que estem vivint ha de prevaler la recomanació #quedatacasa de manera que la proposta és, realitzar activitats virtuals.

Els Parcs Naturals de Catalunya han preparat vídeos destacant l’impressionant patrimoni natural; promocionant activitats que es poden fer al parc i que aporten un benefici per a la salut; tallers i exposicions virtuals.

Els Parcs continuen funcionant per a les nostres comunitats en aquests temps de tancament, generant aire fresc, aigua neta, un refugi de natura, ....hi serà allà perquè la gent es recuperi després del confinament.

 

QUÈ FARÀ EL PARC NATURAL DEL CADÍ MOIXERÓ?

- Concurs de fotografia del 18 al 24 de maig a través de les xarxes socials Facebook i Instagram. Les imatges han de mostrar o suggerir els beneficis que proporcionen els parcs naturals per a la nostra salut. #ParcsForHealth. Les imatges guanyadores rebran un obsequi del Parc Natural que es podrà recollir al Centre del Parc, un cop finanlitzi el confinament.


- Concurs de dibuix a les escoles. Adreçat a les nenes i nens de les escoles dels municipis del Parc Natural i zona d’influència. Els dibuixos rebuts es publicaran a les xarxes socials del Parc, durant la setmana del 18 al 24 de maig. Els dibuixos guanyadors rebran un obsequi del Parc Natural que es podrà recollir al Centre del Parc, un cop finalitzi el confinament.


- Diumenge 24 de maig a les 12h. (30’ duració). Instagram Live. Geologia recreativa al Cadí-Moixeró. A càrrec de Joan Casòliva i Armengou, geòleg del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

- Diumenge 24 de maig a les 18h (12’ duració). Instagram Live. Descoberta virtual del Parc Natual. Cadí-Moixeró tot un món. L’audiovisual mostra el parc com un planeta en miniatura en el que, en un espai relativament reduït, hi podem trobar una diversitat que van des dels típicament boreals als mediterranis. Sincronia Audiovisuals.

 

Suma't a la celebració del Dia Europeu dels Parcs 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.