932 041 041

Actualitat 

Notícies

Arriben les activitats "Caçant la Nevada", l'edició d'hivern de "Caçant Tempestes" de la mà de MeteoPirineus Catalans i l'ACNA

A Vall de Núria i Port Ainé
Compartir aquest esdeveniment
Tags: meteopirineus catalans, acna, meteorologia, allaus, nivologia

Una jornada divulgativa i tècnica sobre el món de la neu, la meteorologia i la muntanya hivernal amb la participació de tècnics en la matèria i amenitzada amb un aperitiu de productes típics i activitats hivernals. Un imperdible al calendari!

Després de l'èxit de les edicions d'estiu 2018 de les jornades "Caçant Tempestes" a Vall de Núria i La Molina; MeteoPirineus Catalans de la mà de l'ACNA (l'Associació pel Coneixement de la Neu i les Allaus) i la col·laboració de FGC organitza unes jornades obertes a tot tipus de públic per a donar a conèixer millor el món de la neu i la meteorologia de muntanya. En aquesta ocasió, l'escenari triat serà el 9 de març l'estació de Port Ainé i el 23 del mateix mes Vall de Núria. 

 

Les jornades seran de matí i obertes a tot tipus de públics. Dins el preu de l'activitat estaran inclosos tant la pròpia assistència a l'activitat, un tast de productes típics, el viatge en tren cremallera d'anada i tornada a Vall de Núria (cas de Vall de Núria) i el forfet de passeig en telecadira (cas de Port Ainé), sortides amb raquetes de neu conduïdes pels organitzadors de l'activitat...en definitiva; un programa ben complet!

 

La inscripció als esdeveniments està ja oberta a través de la fitxa de l'activitat que podreu trobar a l'apartat "esdeveniments" de Port Ainé i Vall de Núria amb un preu de sortida promocionat de 21,50€ per persona fins el 28 de febrer; després, el preu serà de 25€. Per motius tècnics, les places són limitades

 

Més informació a través de xarxes socials i / o correu electrònic de MeteoPirineus Catalans

 

Arriben les activitats
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.