932 041 041

Actualitat 

Notícies

Boí Taüll estrena nou plànol de pistes interactiu

Compartir aquest esdeveniment
Tags: boí taüll, mapa 2D, mapa pistes, digitalització

L’estació ribagorçana aposta per la digitalització dels “indispensables” que integren l’experiència dels visitants durant la seva estada a l’estació i llança un nou mapa de pistes interactiu.  

 

El nou plànol, desenvolupat amb tecnologia 2D, substituirà el fins ara mapa de pistes imprès i afavorirà l’estalvi de paper a l’estació i evitarà que les persones usuàries hagin de desplaçar-se físicament als punts d’informació de l’estació.

Disponible des de l’app mòbil de Boí Taüll, per a Android i iOS, i des de la pàgina web boitaull.cat, el nou plànol 2D permetrà als usuaris consultar la informació actualitzada sobre l’estat de pistes i remuntadors oberts, els itineraris d’esquí de muntanya i altres punts d’interès de l’estació sobre la mateixa base del mapa tradicional; facilitant-ne així la seva comprensió i interpretació. 

 

El nou mapa interactiu ha estat desenvolupat per Skitude, especialistes en solucions tecnològiques per a estacions d’esquí així com eines per monitoritzar, gamificar i compartir experiències entre esquiadors. 

 

Durant els últims mesos, Boí Taüll ha accelerat la seva transformació digital per garantir la seguretat en els processos durant la pandèmia de la Covid-19. D’entre les principals mesures adoptades, destaquen la implementació del servei Check-in d’accés automatitzat a l’estació, la incorporació del nou suport transversal PiriNeu365 i la posada en marxa d’un servei per realitzar comandes als punts de restauració des de l’app mòbil.

 

 

Més informació: APP Boí Taüll - Android i iOS

Boí Taüll estrena nou plànol de pistes interactiu
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.