932 041 041

Actualitat 

Notícies

Els ciclistes viuran les proves internacionals més mítiques a l’ascensió a Vallter 2000

Vallter 2000, ascensió a Vallter 2000, port de muntanya Setcases - Vallter 2000
Compartir aquest esdeveniment

Les 11 corbes més importants de l’ascens fins al port de muntanya, coincidint amb el centenari de la Volta a Catalunya, s’han senyalitzat especialment amb informació específica de les principals proves ciclistes mundials.

 

El port de muntanya Setcases – Vallter 2000 té renom internacional i al llarg de la seva història ha estat final d’etapa de la Volta a Catalunya i la Vuelta a España.

El port de muntanya Setcases – Vallter 2000, situat a la Vall de Camprodon (Ripollès), enguany començarà a donar color a les darreres corbes de l’ascensió: les 11 paelles que van des de la cota 1.900 fins a la base de l’estació, a 2.145 metres. És un homenatge a les principals proves ciclistes a nivell mundial. S’ha posat el nom d’una prova en cadascuna i s’han pintant les corbes de color vermell, excepte la corba del Giro d’Itàlia, de rosa (en referència a la maglia rosa) i la corba del Tour de França, de groc (pel maillot groc). Finalment, la darrera corba, que dóna entrada a Vallter 2000, ret homenatge a la Volta Catalunya, que aquesta temporada celebra el seu centenari.

 

Amb aquesta iniciativa, FGC treballa per donar a conèixer tota la riquesa natural i paisatgística que embolcalla el port de muntanya de Vallter 2000, amb l’objectiu que els visitants puguin descobrir tots els secrets que s’amaguen dins els espais de gran valor del territori català.

 

Aquest port és conegut a tot el territori per ser de categoria especial, característica avalada per haver estat en diverses ocasions final d’etapa de proves tan importants com la Volta a Catalunya i la Vuelta a España.

 

La gamificació arriba a Vallter amb el repte ciclista “Pujada a Vallter 2000”

Com a novetat, a més, aquesta temporada s’han marcat els punts de sortida i arribada del port de muntanya coincidents amb el segment creat a la popular xarxa social de ciclistes Strava, on els ciclistes i les ciclistes competeixen de forma lúdica per registrar la seva activitat i temps.

 

Vallter habilitarà una pantalla on es mostraran els temps de tots els participants que enregistrin la pujada amb Strava. Els ciclistes, a més, podran recollir un diari en paper per rememorar que antigament, per evitar el fred durant la baixada, es folraven el pit amb paper de diari. En aquest cas, el diari ha estat personalitzat amb la informació de les possibilitats d’estiu a Vallter. Alhora, rebran una funda tàctil amb el logotip de Vallter per poder protegir el telèfon mòbil.

 

Per a completar aquesta original proposta, Vallter organitzarà diversos sorteigs de regals entre els ciclistes que participin al repte durant aquest estiu.

Els ciclistes viuran les proves internacionals més mítiques a l’ascensió a Vallter 2000
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.