932 041 041

Actualitat 

Notícies

Aquestes són algunes de les novetats de la temporada 2019-2020 a La Molina

Compartir aquest esdeveniment

Aquest hivern arribarà carregat de bones experiències a l’alta muntanya, on els visitants podran viure una temporada diferent en plena natura, on practicar esport a l’aire lliure, ja sigui esquiant, fent snowboard o, fins i tot, passejant a peu o amb raquetes. 

L’estació de La Molina donarà el tret de sortida a la nova temporada el proper dissabte 23 de novembre i estarà en funcionament fins al dilluns 13 d’abril de 2020. Un nou hivern carregat de diversió i noves propostes per a tots els públics.

 

Entre les principals novetats destaca l’estrena de dos remuntadors nous: Un que permetrà perllongar el tram del Telecabina Cadí Moixeró fins al Niu de l’Àliga, arribant al cim de la Tosa (cota 2.537 m) i al Parc Natural Cadí Moixeró. Aquesta instal·lació farà més directe l’accés al conjunt La Molina+Masella, de 145 quilòmetres de domini esquiable i un dels més grans de l’estat.

 

I d’altra banda, comptarà amb el Telecadira El Llac, que dona accés des de la zona del llac La Molina fins a Coll de Pal.

 

Aquest hivern La Molina continuarà treballant per a la conservació i manteniment de l’entorn, seguint una gestió sostenible que garanteixi la preservació i conservació del medi ambient. Valors com la natura, l’esport, la família, el relax, la biodiversitat, el paisatge, el territori, la gastronomia, la cultura i la salut continuaran sent els eixos d’una gestió que vol reforçar el seu compromís amb el territori. Aquesta aposta té com a objectiu desestacionalitzar l’activitat de totes les estacions i mantenir les propostes lúdiques i esportives al seu entorn durant tot l'any. Per tant, s’aplicarà la fórmula 360º-365 dies: buscant una àmplia oferta més enllà de la neu, que promocioni el conjunt del territori, pensat tant per a l’estiu com per a l’hivern, durant tot l’any.

Aquestes són algunes de les novetats de la temporada 2019-2020 a La Molina
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.