932 041 041

Actualitat 

Notícies

Espot Esquí acull la Copa d'Europa IPC 2020 d'esquí alpí adaptat

del 3 al 7 de febrer
Compartir aquest esdeveniment
Tags: espot, Copa Europa IPC, competicio

Espot Esquí acull la Copa d'Europa IPC 2020 d'esquí alpí adaptat

Esportistes amb mobilitat reduïda d’arreu del món durant tota una setmana tenen una cita a Espot Esquí per realitzar la prova de la Copa d’Europa IPC en la modalitat d’esquí alpí. Aquesta competició està integrada en el Circuit Copa d’Europa, que va començar a Landgraaf (Països Baixos) el passat 7 de novembre del 2019 i té previst acabar el 5 de març del 2020 a Sella Nevea (Itàlia).

 

Fins a 7 equips vinguts d’Andorra, França, Suècia, Suïssa, Romania, Àustria i Espanya, formats per competidors amb mobilitat reduïda en la categoria d’esquí alpí, participaran durant tota la setmana en la Copa d’Europa IPC. Els participants competiran en tres categories diferents; mobilitat reduïda amb cadira, mobilitat reduïda sense cadira i discapacitat visual.

 

Aquesta prova començarà el dia 3 de febrer amb dos supergegants, continuarà el dia 4 amb dues altres proves de la mateixa especialitat i aquest mateix dia es farà l’entrega de premis de la disciplina supergegants.

 

El dia 5 i 6 de febrer es disputaran les competicions en l’especialitat de gegant i finalment el dia 7 de febrer es competirà en eslàlom. La Copa d’Europa IPC d’Espot acabarà amb la cerimònia d’entrega de premis als participants.

 

Espot Esquí és la penúltima parada de la competició Copa d’Europa IPC, ja que després de l’estació catalana els esportistes tenen una cita el 5 de març del 2020 a Sella Nevea (Itàlia). A més aquesta prova permet als esportistes preparar-se per a les finals de la Copa del Món.

 

 

Espot Esquí disposa d’instal·lacions adaptades

Les estacions d’FGC des de ja fa temps han fet un esforç per adaptar i fer accessibles les seves instal·lacions a esportistes amb mobilitat reduïda. A Espot Esquí s’han adaptat pistes, les quals estan homologades per la Federació Internacional d’Esquí (FIS), fet que permet a l’estació competir a nivell estatal, europeu i mundial.

 

A més també disposa de zones adaptades com les de restauració, serveis, remuntadors i tot el que és necessari perquè l’esquiador es pugui desplaçar de forma autònoma per a totes les instal·lacions d’Espot Esquí.

 

Espot Esquí acull la Copa d'Europa IPC 2020 d'esquí alpí adaptat
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.