932 041 041

Actualitat 

Notícies

Afectacions en el Bike Park per obres de millora en els remuntadors de l’estació

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Bike Park La Molina, La Molina, La Molina Bike Park

Del dilluns 15 al divendres 26 de juliol, es duran a terme obres de millora en els remuntadors de l’estació, el que tindrà afectaciones en algunes pistes del Bike Park de La Molina.

Del 15 al 26 de juliol, es duran a terme obres de millora en els remuntadors de l’estació, el que es traduirà en afectaciones en algunes de les pistes del Bike Park de La Molina.

 

Les pistes afectades son:


- PISTA COLL DE PAL: Queda tallada, és a dir, es baixarà per la Marmota i no es podrà seguir cap a la de Coll de Pal, sinó que caldrà enllaçar amb la part vermella de la Marmota.


- PISTA FORESTAL, SENGLAR I GUINEU: A l’arribada a la intersecció de l’enllaç, serà necessari anar cap a la carretera que ve de Montana. Serà necessari seguir els desviaments realitzats pel personal del Bike Park.


- PISTA ALLFORONE / BOSC: Desviament cap a la pista MOLI. Serà necessari seguir els desviaments realitzats pel personal del Bike Park.

 

Per a més informació, es podrà consultar les actualizacions a Info Bike Park. A més, tota l’actualitat es podrà seguir directament a través de l’etiqueta de twitter #INFOBIKEPARK al perfil @LaMolina o al perfil d’Instagram @LaMolina.

Afectacions en el Bike Park per obres de millora en els remuntadors de l’estació
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.