932 041 041

Actualitat 

Notícies

Actualització de l'estat d'obertura de l'estació de Vallter 2000 amb motiu de les noves mesures decretades pel Procicat d'aplicació a partir del 23 de desembre a les comarques de la Cerdanya i el Ripollès

Informació actualizada el 23 de desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter 2000, actualització obertura Vallter 2000

L’estació de Vallter 2000 es mantindrà obertatot i que amb modificacions a l’estat d’oberturaatenent a les noves mesures anunciades pel Procicat referents al tancament perimetral de la Cerdanya i el Ripollès.

 

Les persones afectades per les restriccions de mobilitat que hagin fet una compra prèvia de forfets vàlids pels dies en que son vigents aquestes restriccions han de contactar amb atenció al client de l’estació per realitzar les gestions o modificacions pertinents.

 

Només podran accedir a l’estació les persones que hagin fet una compra online per a aquell dia, i comptin amb el comprovant de compra, i les que disposin de forfet de temporada. 

 

Actualització de l’estat d’obertura

 

Serveis tancats 

  • Restauració de l’estació i sala de pícnic
  • Lloguer de material de l’Edifici de Serveis  
  • Escoles d’esquí 
  • Parc Lúdic

 

Serveis oberts 

  • Lavabos 

  

Gestió de compres i atenció al client

 

Les persones que tinguessin bitllets i/o forfets comprats a la botiga online de l'estació amb data de validesa per als dies afectats per aquestes restriccions i no puguin accedir a Vallter 2000, cal que es posin en contacte amb atenció al client a receptiu@vallter2000.cat per a qualsevol gestió relacionada amb la seva compra. 

 

Restriccions a l’aforament 

 

S'apliquen restriccions a l'aforament a les estacions per evitar el risc de contagi i minimitzar les aglomeracions i cues. Per això,serà obligatori comprar el forfet a través de la botiga online abans de la visita a l'estació,doncs a partir de l'aplicatiu es gestionaran els contingents de places diàries disponibles. Temporalment, el catàleg de productes disponible estarà restringit i no seran d'aplicació les promocions ni descomptes. 

 

Només podran accedir a l’estació les persones que hagin fet una compra online per a aquell dia, i comptin amb el comprovant de compra, i les persones que disposin de forfet de temporada.

 

Estan disponibles per compra online les tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, si bé aquests col·lectius hauran d'anar a les taquilles de l'estació per recollir els seus forfets físics prèvia presentació de la documentació corresponent que n'acrediti la condició.

 

Control d'accessos

 

Amb l'objectiu de poder gestionar l'afluència de visitants, Vallter 2000 de mutu acord amb l'Ajuntament de Setcases han establert una regulació de l'accés per carretera a les diferents zones d'aparcament de l'estació i als nuclis de serveis de Vallter 2000.   

 

Al pàrquing 5 hi ha un primer control d’accés que només permet la pujada a aquells usuaris que disposin o de forfet vàlid pel dia o de forfet de temporada.   

 

L’estació ha habilitat 2 espais d'aparcament gratuïts (plataformes 5 i 6 a la zona de Pastuira 1950) especialment destinades per a totes aquelles persones que vulguin realitzar les activitats de raquetes de neu o esquí de muntanya i s'ha acondicionat especialment per aquests usos la Pista del Xalet, que permet accedir a aquests usuaris a la zona del Refugi d’Ull de Ter (al que també s'hi pot accedir pel camí vell), al Coll de la Marrana, al Pic de Bastiments o al Gra de Fajol. Els esquiadors de muntanya que vulguin accedir a La Portella de Mantet o al Pic de la Dona ho podran fer pel Camí Vell. 

 

 

Informació d’interès: El Govern tanca perimetralment La Cerdanya i el Ripollès a partir d’aquesta mitjanit 

Actualització de l'estat d'obertura de l'estació de Vallter 2000 amb motiu de les noves mesures decretades pel Procicat d'aplicació a partir del 23 de desembre a les comarques de la Cerdanya i el Ripollès
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.