932 041 041

Actualitat 

Notícies

Actualització de l'estat d'obertura de l'estació de Vall de Núria amb motiu de les noves mesures decretades pel Procicat d'aplicació a partir del 23 de desembre a les comarques de la Cerdanya i el Ripollès

Informació actualitzada el 24 de desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vall de Núria, actualització obertura Vall de Núria

L’estació de muntanya de Vall de Núria es mantindrà oberta, tot i que amb modificacions a l’estat d’obertura, atenent a les noves mesures anunciades pel Procicat referents al tancament perimetral de la Cerdanya i el Ripollès.

 

Les persones afectades per les restriccions de mobilitat que hagin fet una compra prèvia de forfets o bitllets amb validesa per als dies que son vigents aquestes restriccions han de contactar amb atenció al client de l’estació per realitzar les gestions o modificacions pertinents.

 

Només podran accedir a l'estació de muntanya de Vall de Núria les persones que disposin d'un bitllet de Cremallera o combinat, vàlid per a aquell dia, o forfet de temporada.

 

 

El domini esquiable de Vall de Núria estarà obert de 9 h a 15 h. Estarà operativa la zona de debutants i la pista de Les Creus des de l'estació superior del Telefèric així com els itineraris de raquetes i d'esquí de muntanya. El Tren Cremallera funcionarà en l’horari corresponent als dies laborables. El Telefèric Coma del Clot estarà en funcionament.

 

El 25 de desembre, dia de Nadal, tant l'estació de Vall de Núria com el Cremallera, romandran tancats.

 

El 27 de desembre, l'estació d'esquí preveu augmentar el domini esquiable operatiu amb la posada en servei del telecadira de la Pala i les pistes de Roca Malé, Eina, Les Creus i Soleia

 

Actualització de l’estat d’obertura

 

Serveis tancats 

  • Parc Lúdic 
  • Hotel i Apartaments de Vall de Núria i Alberg Pic de l’Àliga 
  • Zona de pícnic

 

Serveis oberts 

  • Basílica i Ermita (restriccions d’aforament de llocs de culte vigents) 
  • Lloguer de material  
  • Escoles d’esquí 
  • Botiga 
  • Autoservei (només per emportar) 
  • Lavabos i consignes de l’edifici del Santuari 

 

Gestió de compres i atenció al client

 

Les persones que tinguessin bitllets i/o forfets comprats a la botiga online de l'estació amb data de validesa per als dies afectats per aquestes restriccions i no puguin accedir a Vall de Núria, cal que es posin en contacte amb atenció al client a receptiu@valldenuria.cat per a qualsevol gestió relacionada amb la seva compra. 

 

Control d’accessos i restriccions a l’aforament 

 

S'apliquen restriccions a l'aforament a les estacions per evitar el risc de contagi i minimitzar les aglomeracions i cues. Per això, serà obligatori comprar el forfet a través de la botiga online abans de la visita a l'estació, doncs a partir de l'aplicatiu es gestionaran els contingents de places diàries disponibles. Temporalment, el catàleg de productes disponible estarà restringit i no seran d'aplicació les promocions ni descomptes. 

 

Només podran accedir a l'estació de muntanya de Vall de Núria les persones que disposin d'un bitllet de Cremallera o combinat, vàlid per a aquell dia, o forfet de temporada. 

 

Estan disponibles per compra online les tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, si bé aquests col·lectius hauran d'anar a les taquilles de l'estació per recollir els seus forfets físics prèvia presentació de la documentació corresponent que n'acrediti la condició.

 

 

Informació d’interès: El Govern tanca perimetralment La Cerdanya i el Ripollès a partir d’aquesta mitjanit 

Actualització de l'estat d'obertura de l'estació de Vall de Núria amb motiu de les noves mesures decretades pel Procicat d'aplicació a partir del 23 de desembre a les comarques de la Cerdanya i el Ripollès
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.