932 041 041

Actualitat 

Notícies

Actualització de l'estat d'obertura de l'estació de La Molina amb motiu de les noves mesures decretades pel Procicat d'aplicació a partir del 23 de desembre a les comarques de la Cerdanya i el Ripollès

Informació actualitzada el 23 de desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, actualització obertura La Molina

L’estació de La Molina es mantindrà oberta, tot i que amb modificacions  l’estat d’obertura, atenent a les noves mesures anunciades pel Procicat sobre el confinament perimetral de la Cerdanya i el Ripollès.

 

Les persones afectades per les restriccions de mobilitat que hagin fet una compra prèvia de forfets per als dies que son vigents aquestes restriccions han de contactar amb atenció al client de l’estació per realitzar les gestions o modificacions pertinents.

 

Només podran accedir a l’estació les persones que hagin fet una compra online per a aquell dia, i comptin amb el comprovant de compra, i les que disposin de forfet de temporada.

 

Actualització de l’estat d’obertura

 

Serveis tancats 

- Restauració de l’estació (alguns establiments externs ofereixen menjar per emportar)

- Lloguer de material i de roba d’esquí, situat a l’Edifici del Telecabina (cota 1700)

- Tubbing 

- Pista de Trineus de Pista Llarga 

- Ludoteca

- Passeig en Telecabina

 

Serveis oberts 

- Escoles d’esquí 

- Lavabos de l’Edifici del Telecabina (estació Tosa), de l’Edifici de Serveis (cota 1700) i de Pista Llarga

Lloguer de material i de roba d’esquí extern

- Parc infantil

- Centre d’Esport Adaptat 


 
Gestió de compres i atenció al client 

 

Les persones que tinguessin bitllets i/o forfets comprats a la botiga online de l'estació amb data de validesa per als dies afectats per aquestes restriccions i no puguin accedir a La Molina, cal que es posin en contacte amb atenció al client a [email protected] per a qualsevol gestió relacionada amb la seva compra.


Control d’accessos i restriccions a l’aforament

 

S'apliquen restriccions a l'aforament a les estacions per evitar el risc de contagi i minimitzar les aglomeracions i cues. Per això, serà obligatori comprar el forfet a través de la botiga online abans de la visita a l'estació, doncs a partir de l'aplicatiu es gestionaran els contingents de places diàries disponibles. Temporalment, el catàleg de productes disponible estarà restringit i no seran d'aplicació les promocions ni descomptes. 


 
Només podran accedir a l’estació les persones que es trobin a la comarca de la Cerdanya que hagin fet una compra online per a aquell dia, i comptin amb el comprovant de compra, i les persones que disposin de forfet de temporada 

 

Estan disponibles per compra online les tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, si bé aquests col·lectius hauran d'anar a les taquilles de l'estació per recollir els seus forfets físics prèvia presentació de la documentació corresponent que n'acrediti la condició.

 

 

Informació d’interès: El Govern tanca perimetralment La Cerdanya i el Ripollès a partir d’aquesta mitjanit

Actualització de l'estat d'obertura de l'estació de La Molina amb motiu de les noves mesures decretades pel Procicat d'aplicació a partir del 23 de desembre a les comarques de la Cerdanya i el Ripollès
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.