932 041 041

Actualitat 

Notícies

Divertides activitats per als allotjats a l’Hotel de Vall de Núria durant el mes de juny

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vall de Núria, activitats estiu, activitats Hotel de Vall de Núria, Hotel de Vall de Núria

A Vall de Núria no hi ha temps per a l’avorriment. El seu hotel, de tres estrelles, ofereix una àmplia bateria de propostes lúdiques pensades per als menuts de la casa.

 

Tallers de fotografia i astronomia, descoberta de la natura, passejades, excursions guiades... Són només algunes de les activitats que es podran fer durant el mes de juny.

 

Les famílies allotjades a l’hotel i apartaments de Vall de Núria estan d’enhorabona. De l’1 al 30 de juny podran participar de forma gratuïta en tota mena d’activitats a l’aire lliure. D’aquesta forma, l’estació dibuixa un estiu ple de diversió per als més petits, en què el més important és trencar amb la rutina en un entorn diferent, conèixer nous amics i viure de ben a prop els paisatges de l’alta muntanya.

 

Per un banda, el Cau de la Marmota, dissenyat per a nens i nenes de 4 a 10 anys, comptarà amb originals propostes perquè els menuts deixin volar la seva imaginació. En el parc infantil de Vall de Núria, podran participar en tota mena de tallers: de màscares i contes, de collage de primavera, de papallones amb la mà, de maquillatge, de flors amb canyes... També tindran la possibilitat de divertir-se en el mini arc o, fins i tot, descobrir la vall tot passejant.

 

Paral·lelament, també s’oferiran activitats per fer en família, com tallers de fotografia i astronomia, visites històriques, descoberta de la naturalesa en el Bosc de Sant Gil... A més, el 15 de juny es farà una sessió de màgia amb Felix Brunet i el 23 de juny se celebrarà la revetlla de Sant Joan a la Cafeteria Finestrelles.

 

Totes les activitats es duran a terme de dimecres a diumenge, i seran de matí i tarda. Cal apuntar-se a la recepció de l’Hotel de Vall de Núria.

Divertides activitats per als allotjats a l’Hotel de Vall de Núria durant el mes de juny
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.