932 041 041

Actualitat 

Notícies

El mes de juliol arriba carregat de propostes per als allotjats a l’Hotel de Vall de Núria

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vall de Núria, activitats estiu, activitats Hotel de Vall de Núria, Hotel de Vall de Núria, activitats juliol Hotel de Vall de Núria

Aquest estiu, Vall de Núria ho té tot preparat perquè menuts i grans visquin un divertit estiu carregat d’activitats a l’aire lliure.

 

Els ingredients per a aquest juliol? Passejades per la vall, visites històriques i a la granja, balls, descoberta de la natura al bosc de Sant Gil, i, fins i tot, tallers de fotografia, astronomia, contes i maquillatge...

Aquest mes de juliol Vall de Núria oferirà un ampli ventall de propostes per combatre la calor. Les famílies allotjades a l’hotel i apartaments de l’estació podran triar, de forma gratuïta, entre tota mena d’activitats a l’aire lliure, per gaudir d’un estiu ple de noves sensacions a l’alta muntanya.

 

En el Cau de la Marmota de Vall de Núria, els nens i nenes de 4 a 10 anys podran viure un nou món de sensacions en què ells són els principals protagonistes. En aquest parc infantil tindran la possibilitat de participar en tota mena de divertits tallers, dissenyats exclusivament per a la seva edat, de màscares i contes, maquillatge, papallones amb la mà, cucs amb taps, collage d’estiu... Però la diversió no s’acaba aquí: també hi haurà una passejada per la vall i una visita a la granja.

 

Amb tot, també hi haurà activitats pensades per a tota la família: visites històriques, balls, una gimcana familiar, una passejada i una sortida d’ornitologia, descoberta de natura del bosc Sant Gil, així com un taller de fotografia i un altre d’astronomia.


Totes les activitats es duran a terme de dimecres a diumenge, i seran de matí i tarda. Cal apuntar-se a la recepció de l’Hotel de Vall de Núria o bé al Cau de la Marmota.

El mes de juliol arriba carregat de propostes per als allotjats a l’Hotel de Vall de Núria
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.