932 041 041

Actualitat 

Notícies

Activitats de tardor per als allotjats a l’Hotel de Vall de Núria

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vall de Núria, activitats, Hotel Vall de Núria, activitats gratuïtes Vall de Núria

Ja es respira ambient tardorenc a la vall. Adaptant-se a les noves temperatures, l’Hotel Vall de Núria ha preparat una àmplia bateria de propostes lúdiques pensades per gaudir de la natura.

Tallers de fotografia i astronomia, descoberta de la natura, passejades, excursions guiades... Són només algunes de les activitats que es podran fer aquesta tardor.

Les famílies allotjades a l’hotel i apartaments de Vall de Núria poden participar de forma gratuïta en tota mena d’activitats a l’aire lliure. D’aquesta forma, l’estació dibuixa una tardor de diversió per als més petits, en què el més important és trencar amb la rutina en un entorn diferent, conèixer nous amics i viure de ben a prop els paisatges de l’alta muntanya.

 

Per un banda, el Cau de la Marmota, dissenyat per a nens i nenes de 4 a 10 anys, comptarà amb originals propostes perquè els menuts deixin volar la seva imaginació. Al parc infantil de Vall de Núria, podran participar en tota mena de tallers: de màscares i contes, d’ocells amb la mà, de maquillatge, de natura i bolets... També tindran la possibilitat de divertir-se en visitant la granja o descobrint la vall tot passejant.

 

Paral·lelament, també s’oferiran activitats per fer en família, com tallers de fotografia i astronomia, visites històriques, descoberta de la naturalesa en el Bosc de Sant Gil... A més, el 6 d’octubre es farà una festa familiar de tardor.

 

ACTIVITATS PUNTUALS:

21/09/2019 MÀGIA AMB EL MAG POTA 18:45 h (Auditori hotel)

22/09/2019 HUMOR AMB XAVIER CASTELLS 18:45 h (Auditori hotel)

12/10/2019 MAGIA AMB EL MAG NANI 18:45 h (Auditori hotel)

31/10/2019 BALL DISCO CASTANYADA 21:30 h (Sala Estatut)

01/11/2019 VENDA DE CASTANYES (Davant Basílica)

02/11/2019 MÀGIA AMB FELIX BRUNET 18:45 h ( Auditori hotel)

 

Totes les activitats es duran a terme de dimecres a diumenge, i seran de matí i tarda. Cal apuntar-se a la recepció de l’Hotel de Vall de Núria.

 

Activitats de tardor per als allotjats a l’Hotel de Vall de Núria
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.