932 041 041

Actualitat 

Notícies

Al març Vall de Núria s'omple d'activitats per divertir-se en família

del 1 al 31 de març
Compartir aquest esdeveniment
Tags: vall de núria, març activitats, infants, cau de la marmota, hotel vall de núria

Aquest mes de març la Vall de Núria està ple d'activitats per divertir-se amb família

Les famílies usuàries de l'estació de Vall de Núria podran gaudir d'un pla d'activitats diverses durant tot el mes de març per complementar la pràctica dels esports de neu.

 

 

Aquest mes les activitats al Cau de La Marmota de l'Hotel Vall de Núria venen amb més dinàmica i originalitat que mai. Tant els infants com els seus familiars podran participar en totes i cadascuna de les activitats complementàries a l'esquí a pistes, no et pots perdre les activitats que el Cau de la Marmota t'ofereix aquest mes de març del 2020.

 

De dimecres a diumenge tant els infants com els adults poden col·laborar en les diferents activitats que començaran diumenge dia 1 fins al dimarts dia 31 de març del 2020.

 

El Cau de la Marmota serà la seu de les activitats per als nens i nenes de 4 a 10 anys. A més els divendres i els dissabtes es projectarà a la sala Queralbs una pel·lícula a les 17:45 h.

 

Tant les famílies com els adults podran beneficiar-se de les diferents activitats que ofereix l'Hotel de Vall de Núria com el concurs de ninots de neu, màgia amb el mag Nani o passejades que acaben amb una copa de cava. Per poder participar en aquestes activitats, s'ha d'inscriure en la recepció de l'hotel.

 

Totes les activitats són gratuïtes excepte per aquelles persones que no siguin usuàries de l'Hotel Vall de Núria, que hauran de consultar els preus a l'oficina d'informació.

 

Podeu consultar els horaris i activitats al següent document:

Al març Vall de Núria s'omple d'activitats per divertir-se en família
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.