932 041 041

Actualitat 

Notícies

Les activitats continuen al Cau de la Marmota!

del 8 al 31 de gener
Compartir aquest esdeveniment
Tags: vall de núria, nadal, gener, activitats, infants, cau de la marmota

Les activitats continuen al Cau de la Marmota!

Les famílies usuàries de l'estació de Vall de Núria durant aquestes festes nadalenques han pogut participar en diverses activitats a banda de la pràctica dels esports de neu.

 

Ara, després del Nadal les activitats al Cau de La Marmota de l'Hotel de Vall de Núria no s'aturen i segueixen amb més moviment que mai. Tant els infants com els seus familiars disposen d'una gran diversitat d'activitats complementàries a l'esquí a pistes, no et perdis les activitats del Cau de la Marmota d'aquest gener del 2020.

 

De dimecres a diumenge tant els infants com els adults poden participar en les diferents activitats de dimecres 8 i fins al divendres 31 de gener del 2020.

 

El Cau de la Marmota serà la seu de les activitats per als infants de 4 a 10 anys. A més els divendres i dissabtes es projectarà una pel·lícula a les 17.45 h Sala Queralbs.

 

Les famílies o adults també podran gaudir de les diferents que ofereix l'Hotel de Vall de Núria com visites històriques, competicions de consoles o passejades que acaben amb una copa de cava. Per participar-hi és necessari apuntar-se a la recepció de l'hotel.

 

Totes les activitats són gratuïtes excepte per aquelles persones que no estiguin allotjades, que hauran de consultar els preus a l'oficina d'informació.

 

Podeu consultar els horaris i activitats al següent document:

Les activitats continuen al Cau de la Marmota!
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.