932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vine i gaudeix durant el mes de febrer amb el Cau de la Marmota

de l'1 al 29 de febrer
Compartir aquest esdeveniment
Tags: vall de núria, febrer, activitats, infants, cau de la marmota

Vine i gaudeix durant el mes de febrer amb el Cau de la Marmota

Aquest mes de febrer estarà ple d'activitats al Cau de La Marmota de l'Hotel de Vall de Núria, on totes les famílies poden participar en diverses activitats a banda de la pràctica dels esports de neu.

 

Podran gaudir d'aquestes activitats tant els infants com els adults que siguin usuaris de l'Hotel de Vall de Núria, on tindran l'oportunitat de passar un cap de setmana amb família de manera diferent a partir de les diverses activitats que es duran a terme des del dissabte dia 1 fins al dissabte 29 de febrer.

 

Les activitats organitzades pel Cau de la Marmota són per nens d'entre 4 i 10 anys, on també podran participar les seves famílies. A més els divendres i dissabtes es projectarà una pel·lícula a les 17.45 h Sala Queralbs, com ja és habitual en la programació del Cau de la Marmota.

 

Totes les famílies i els adults també podran gaudir d'altres activitats tan especials com una visita històrica, una gimcana familiar, l'espectacle d'en David el mag, o la gran Festa Familiar d'Hivern. A més com febrer coincideix amb Carnaval, es realitzaran diverses activitats vinculades amb aquesta festa

 

Les activitats són gratuïtes per aquelles persones que estiguin allotjades a l'hotel i aquelles que no ho estiguin, han de consultar els preus a l'oficina d'informació. Per participar és obligatori la inscripció prèvia a la recepció de l'hotel

 

Podeu consultar els horaris i activitats al següent document:

 

 

Vine i gaudeix durant el mes de febrer amb el Cau de la Marmota
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.