932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina va acollir el 39è Derby Internacional CIT en memòria a lu Vidal

Compartir aquest esdeveniment

La Molina va acollir el 39è Derby Internacional CIT  en memòria a lu Vidal

Una competició, els dies 22 i 23 de febrer,va ser puntuable per la Copa d'Espanya CIT (Ciutadans) d'esquí alpí

 

 

La Molina va acollir el 39è Derby Internacional CIT - Memorial lu Vidal que es va disputar els passats dies 22 i 23 de febrer, Una prova que va ser puntuable per a la Copa d'Espanya CIT (Ciutadans) d'esquí alpí en les modalitats d'eslàlom i gegant.

 

El passat mes de gener l'esquiador lu Vidal ens va deixar i en la competició en tot moment va estar el record del jove corredor català, una edició que va destacar per l'emotivitat. Aquest homenatge va anar a càrrec de La Molina Club d'Esports (LMCE) que precisament era el club al qual pertanyia lu Vidal.

 

Aquesta competició d'esquí alpí juntament amb el Campionat d'Espanya Ciutadans, van estar marcats per l'homenatge i memòria de l'esquiador Iu Vidal. La competició va comptar amb una gran participació en les diferents categories de la cursa.

 

Pel que fa a la categoria femenina la victòria absoluta va ser per Silvia Vila (CANMC) amb poc més de 2 segons de marge d'Arrieta Rodríguez (CEVA) i Sara Muro (Mayen). Per altra banda en la categoria masculina Ty Acosta (ECAP) es va proclamar guanyador per dues dècimes més ràpid que el corredor Lucas Dessandier (SC Puymorens). En el Campionat d'Espanya, Silvia Vila i Ricard Ortega (LMCE), van ser els corredors que van pujar més alt en el podi.

 

L'endemà els participants van competir amb més força que mai en la categoria d'eslàlom. Amb podis en la categoria femenina per Arrieta Rodriguez, que va aconseguir la victòria absoluta per davant de Noelia Gasienica (Jaca) i d'Arianna Vilar (MLEC). En homes, el guanyador va ser Ricard Ortega per sobre del francès Arthur Maziere, la tercera posició va ser per al català de l'equip RFEDI Jordi Triulzi (LMCE), a un segon i mig d'Ortega.

La Molina va acollir el 39è Derby Internacional CIT en memòria a lu Vidal
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.