932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

10
Jun

XI Ter Bike Experience

10/06/23
Compartir aquest esdeveniment

Descobreix aquest repte de superació personal mentre segueixes el curs del riu Ter en tan sols un dia! Ho aconseguiràs? Participa-hi!

La XI Ter Bike Experience no és una prova competitiva sinó una experiència esportiva de superació personal i alhora de companyonia, coneixences i relació amb altres esportistes. Es tracta d'aconseguir completar en una jornada tota la ruta que segueix el riu Ter.És una activitat promoguda pel Consorci del Ter a través de la Ruta del Ter des del seu naixement (sortida oficial a Setcases) fins a la seva desembocadura a Torroella de Montgrí - l'Estartit.


Es tracta, doncs, una aventura per gaudir amb companys i amics, des de la grandesa dels Pirineus fins a la immensitat de la Costa Brava tot pedalant i gaudint al ritme del riu Ter. I tot això en un sol dia.És una prova oberta a tothom, però no és una prova a l'abast de tothom, degut al seu quilometratge, hi ha la possibilitat de realitzar un tram més curt sortint des de Manlleu.El gran objectiu comú, però, és acabar la prova i completar així un repte esportiu personal tot descobrint aquest esplèndid territori.

 

Més informació

Inscriu-te en aquest esdeveniment

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.