932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

04
Oct

Salomon Ultra Pirineu 2019

Del 04/10/19 al 06/10/19
Compartir aquest esdeveniment

Un any més tenim una cita amb la SALOMON ULTRA PIRINEU 2019, del 4 al 6 d'octubre.

S’organitzaran sis carreres:

Ultra Pirineu - 94K
Trail Pirineu - 56K
Sky Pirineu - 36K
Mitja Pirineu - 19K
Nit Pirineu - VK
XS Pirineu

 

Durant tres dies, el Cadí Moixeró tornarà a ser l’epicentre mundial del trail running i reunirà alguns dels millors atletes amb la celebració de la Salomon Ultra Pirineu.


La ULTRA PIRINEU 2019 és la prova reina, que dona el nom a l’esdeveniment SALOMON ULTRA PIRINEU. Els seus 94 km de distància i 6.200m de desnivell positiu, recorren pels trams d’alta muntanya més emblemàtics i espectaculars del Parc Natural del Cadí-Moixeró, convertint-la en una de les curses mes exigents i internacionals del país, reunint cada any a participants de més de 60 països. Amb sortida i arribada a Bagà (Barcelona), se celebrarà els dies 5 i 6 d’octubre de 2019.


La TRAIL PIRINEU 2019 és una prova de trail running que recorre el Parc Natural del Cadí-Moixeró. Amb 56 km de distància i un desnivell positiu de 2800m la Trail Pirineu agafa el relleu de la Marató Pirineu, i es transforma en una nova cursa sense renunciar als trams més emblemàtics i d’alta muntanya de la seva precursora, tals com: el refugi de Cortals de l’Ingla, el pas per la Serra de la Moixa, el mític Pas dels Gosolans (2430m) o el refugi de Prat d’Aguiló. A partir de Prat d’Aguiló, la Trail Pirineu incorpora un nou tram entre Aguiló i Martinet, que permetrà al participant de gaudir d’una vista imponent de la Serra del Cadí. Amb sortida i arribada a Bellver de Cerdanya (Lleida), la Trail Pirineu se celebrarà el dissabte 5 d’octubre de 2019. 

 

La SKY PIRINEU 2019, amb els seus 36km i 2600m de desnivell positiu, és pur Sky Running. Amb sortida i arribada a Bagà, l'última cursa del calendari de les Migu Run Skyrunner World Series 2019, recorre alguns dels paratges més emblemàtics del Parc Natural del Cadí Moixeró, amb un ascens fins al refugi més alt del Pirineu Oriental, Niu de l'Àliga (2510m); amb el seu pas per Penyes Altes (2260m) o el descens per 'Empedrats'. La Sky Pirineu, a més, formarà part de les Golden Trail National Series.


La MITJA PIRINEU 2019 és una cursa de muntanya de 19km i 600m de desnivell positiu, que enllaçarà els pobles de Bellver, Ordèn i Olopte, el dissabte 5 d'octubre. Amb sortida i arribada a Bellver els participants podran gaudir d’unes impressionants vistes del parc natural del Cadí-Moixeró i de la plana de la Cerdanya, a través d’un recorregut molt variat. La seva dificultat tècnica és poc elevada, fet que la fa òptima tant pels iniciats, com pels corredors als que els agrada imprimir un ritme alt durant tota la cursa.

 

La NIT PIRINEU 2019 és una cursa vertical nocturna de 860m de desnivell positiu que recorre 5km de distància entre l’estació d’esquí de la Molina (zona telecabina) i el refugi del Niu de l’Àliga (2520m). Es disputarà el divendres 4 d'octubre de 2019 a les 19:30h. Els corredors de la NIT PIRINEU, podran gaudir d’una botifarrada al Niu de l’Àliga com a avituallament d’arribada. Després els participants podran baixar gratuïtament amb el telecabina des de la mateixa zona d’arribada fins al punt de sortida.

 

Més informació a la pàgina web d'ULTRA PIRINEU

 

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.