932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

15
Jun

Opening Day III All for One

15/06/19
Compartir aquest esdeveniment

Vine a la inauguració de la temporada de bikepark 2019 amb la celebració d’una competició única, divertida, apte per a tots els nivells i que requereix de molta estratègia, per tal de batre el temps que marqui un reconegut rider en dos dels circuits del Bikepark, un dels quals porta el nom de la competició: All For One.

All for One – La Molina és una prova de descens en MTB amb un format únic en la que els riders participants podran mesurar-se a un rider d’elit professional, en el bike park de l’estació de la Molina.

 

 Format de la prova: 

  • Dos circuits: Un partirà de la zona de La Tosa (accés amb el Telecabina La Molina) i l’altre des de la zona de Cap de Comella (accés amb el telecadira de Cap de Comella).
  • Classificacions: Uns dies abans de la prova, el rider d’elit realitzarà descensos cronometrats per ambdós circuits amb diferents obstacles. Els temps dels diferents nivells que hagi marcat el rider professional, seran els que hauran d’assolir els participants i així classificant-se dins d’un nivell o un altre segons el temps que hagi assolit.

 

A mida que els riders vagin realitzant descensos, el seu millor temps a cada circuit determinarà a quin grup pertanyen (nivell 1, 2 o 3) i es classificaran dins del seu grup.

 

Els participants podran baixar durant tot el matí tantes vegades com vulguin/puguin per ambdós circuits, i el seu millor temps serà el que valdrà.

 

 A la web www.lamolina.cat/allforone estan publicats els 2 circuits.

 

Durant tota la cursa hi haurà LIVE per tal de que els participants puguin veure l’evolució i les classificacions en temps real.

IMPORTANT: En el cas de que es donin condicions meteorològiques o altres causes de força major que no permetin el funcionament d’algun dels remolcadors, l’organització es plantejarà fer un únic descens, o fins i tot suspendre la prova si la meteorologia és extrema o perillosa pels participants.

Inscripció Preu
Participants AMB Forfet de Temporada 2019 del bike park de La Molina 11,50€
Participants SENSE Forfet de Temporada 2019 del bike park de La Molina 23€

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.