932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

26
Mar

Oncoesquimo

26/03/22
Lloc: Vall de Núria
Compartir aquest esdeveniment

Dissabte 26 de març, Vall de Núria acollirà la primera edició de la prova solidària Oncoesquimo, impulsada per la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista Vic. Els beneficis es destinaran a l'ajuda als malalts de càncer d’Osona i de  les comarques gironines. 

La participació a l’Oncoesquimo, cursa d'esquí de muntanya, és per equips d’entre dos i quatre membres que han de completar un exigent recorregut de 26km i 2.700 metres de desnivell. Tenint com a punt de partida la Vall de Núria, els participants hauran de completar tres bucles que els portaran al cim del Puigmal (2.913m) en la primera volta, el Pic de Finestrelles (2.826m) en la segona volta, i al Pic de la Fossa del Gegant (2.807m) en la darrera volta.


 
La cursa es caracteritza per seguir la filosofia d’altres reptes esportius organitzats per Oncolliga -l’Oncotrail, l’Oncobike i l’Oncoswim-, en els quals els participants han de fer aportació d'un donatiu que es destina íntegrament als serveis d’atenció als malalts de càncer i els seus familiars. En el cas d’Oncoesquimo, el donatiu mínim és de 250 euros per als  equips de dos, de 375 euros pels de 3 i de 500 pels equips de quatre.
 


Les inscripcions de la prova ja estan obertes al web www.oncoesquimo.cat.

Inscriu-te en aquest esdeveniment

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.