932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

29
Mar

Oncoesquimo

29/03/20
Hora: A les 9:00 h
Lloc: Vall de Núria
Compartir aquest esdeveniment

Participa en la cursa solidària 'Oncoesquimo, Esquiant per vèncer el càncer'

El proper diumenge 29 de març arriba la primera edició de l'Oncoesquimo, una prova solidària d'esquí de muntanya a benefici dels malalts de càncer. La competició, organizada per la Fundació Oncolliga Girona, es disputarà per equips de dos o quatre esquiadors.

 

La prova consistirà en tres bucles que recorren les valls que envolten el Santuari de la Vall de Núria, fent tres dels cims més representatius: el Puigmal, el Pic de Finestrelles i el Pic de la Fossa del Gegant. En total, 26 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.750 metres. A baix, a l’esplanada, es podran fer els relleus i canvis d’esquiadors que cada equip consideri adient, si bé sempre hi haurà d’haver dos membres de l’equip en moviment. En aquest punt de l’esplanada hi haurà també l’avituallament per agafar forces.

 

S'ha establert un topall de 200 participants, amb els quals es pretén assolir l’objectiu dels 25.000€. El preu de les inscripcions finançarà els costos de la cursa, i el donatiu dels equips serà donat íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona i a Osona contra el càncer per tal de contribuir al finançament dels serveis que ofereixen per tal de millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

 

Inscripcions a: www.oncolligagirona.cat

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.