932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

05
Mai

Ioga, el batec de la natura

05/05/24
Hora: 9.00 a 11.00 h
Lloc: Recepció de l'Hotel de Vall de Núria
Compartir aquest esdeveniment

Vine a gaudir d'un dia de ioga a l'alta muntanya.

"Aquí en aquest cos es troben els rius sagrats, el sol, la lluna i els destins de la peregrinació. No he trobat un temple més meravellós que el meu cos" Sarah Doha.

 

Escoltar el batec de la naturalesa amb tots els sentits ens ajuda a escoltar el nostre cor. En el dia a dia accelerat, es pot fer difícil connectar amb els ritmes harmonics. Escoltar la natura i arrelar-nos a la Terra ens pot ajudar a entrar en sintonia amb els ritmes orgànics de la vida. El contacte amb la Terra, l'arrelament, ens pot aportar claredat i ajudar a descarregar l’excés de tensió. Aquesta serà una pràctica dinàmica, amb moviments rítmics i fluids. Consistirà en un viatge pels diferents chakres a partir de diverses asanes (postures) per activar el cos i donar la benvinguda al nou dia tot connectant amb el batec de la natura.

 

Aquesta activitat, organitzada per l'Hotel Vall de Núria, té un preu de 5,00 €, però es gratuïta per a les persones allotjades a l'Hotel i Apartments de Vall de Núria. Per a més informació i reserves trucar a la recepció de l’Hotel Vall de Núria al 972 73 20 00.

 

T'hi esperem!

Inscriu-te en aquest esdeveniment

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.