932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

13
Feb

IIª Snow Race by Gos Àrtic

Del 13/02/20 al 14/02/20
Lloc: Port Ainé
Compartir aquest esdeveniment

La competició busca retornar el protagonisme de l’esport amb gossos a les muntanyes catalanes.

Arriba al Pirineu de Lleida la segona edició de l’Snow Race by Gos Àrtic, competició de múixing que visitarà l’estació de Port Ainé. El darrer dia, l’Hotel Port Ainé 2000 serà la seu de la festa de cloenda, on es durà a terme l’entrega dels premis.  

L’Snow Race by Gos Àrtic, que tindrà una durada total de 5 dies i 6 etapes (tant diürnes com nocturnes), es presenta com una competició de mitja distància, entre 22 i 28 quilòmetres, en què es preveu la participació d’una quinzena d’equips de múixing, amb tirs a partir de 6 gossos.

 

La cita esportiva vol recuperar l’esperit de la Pirena, la ruta blanca dels Pirineus, i convertir-se en un dels esdeveniments de referència, on els gossos i l'esport adquireixen tot el protagonisme.

 

La competició està organitzada per Gos Àrtic, club esportiu de múixing que neix amb l’objectiu de fer curses que apleguin tots els valors vinculats a l’esport, els animals i la muntanya, com: companyerisme, esforç, respecte pel medi ambient, passió per la natura i estima vers els animals

 

Per a més informació: www.portaine.cat

 

La Snow Race by Gos Àrtic va neixer amb l'objectiu de convertir-se en un dels esdeveniments de referència, on els gossos i l'esport prenen tot el protagonisme. Us esperem!

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.