932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

10
Abr

VI Gimcana 'Ous per Pasqua'

10/04/20
Hora: Matí
Lloc: La Molina
Compartir aquest esdeveniment

Una temporada més celebrarem una nova edició de la Gimcana “Ous per Pasqua” de La Molina. Vine a divertir-te amb la família a l'estació d'una manera diferent!

Divendres 10 d’abril de 2020 a La Molina podràs participar a l'activitat lúdica gratuïta (amb el forfet de dia o temporada) preparada amb motiu de Pasqua, vine a buscar els ous amagats per l'estació i aconsegueix premis.

 

La 6a Gimcana Ous per Pasqua de La Molina va adreçada a tots els públics. Per optar a qualsevol dels premis cal presentar els 4 ous repartits per tota l’estació a les Oficines Centrals abans de les 16.00 h de la tarda. Important que els participants portin una motxilla per poder portar els ous trobats!

 

Es premiarà a totes les parelles que trobin els 4 ous i els portin sencers. Hi haurà diferents premis: entre ells es premiarà la foto més divertida penjada a Instagram utilitzant el hastag #ouslamolina. També hi haurà la prova de rapidesa a la primera parella que entregui els 4 ous sencers a les Oficines de La Molina. I es farà un sorteig especial entre totes les parelles que participin i portin els 4 ous sencers.

 

La inscripció és gratuïta i farà per parelles formades per un adult i un jove d’entre 6 i 18 anys. Les inscripcions es faran via e-mail o bé tot trucant al 972 892 031 fins el dia 9 d’abril a les 15.00 h de la tarda.

 

Per participar a la Gimcana caldrà presentar-se a partir de les 8.30 h a les oficines centrals de La Molina.

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.