932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

12
Oct

6è Festival Gollut 2019

Del 12/10/19 al 03/11/19
Hora: Tot el dia
Lloc: Ribes de Freser
Compartir aquest esdeveniment

Del 12 d’octubre al 3 de novembre, se celebrarà a Ribes de Freser, i a altres localitats, la sisena edició del Festival Gollut de cinema compromès, fotoperiodisme, muntanya i medi ambient. L’1 de novembre Vall de Núria acollirà la conferència "El límit te’l poses tu”, amb Àlex Roca Campillo, i s’oferirà un preu especial de Cremallera (12,8 € els adults i 7,8 € els infants).

En l’edició d’enguany, s’atorgarà el “Premi Gollut a la concòrdia” amb l’objectiu de fomentar la concòrdia entre cultures i religions. En aquesta sisena edición del Festival Gollut, s’han programat 61 sessions i s’espera que hi assisteixin més de 2.000 espectadors. Serà el Festival Gollut més gran i extens realitzat fins ara.

 

El programa d'aquesta sisena edició compta amb una àmplia selecció de propostes. Pel que fa als llargmetratges, destaca Em dic Violeta (2019) de David Fernández de Castro i Marc Parramon, que tracta de la transexualitat, Ainhoa, jo no sóc aquesta (2018) de Carolina Astrudillo sobre el suicidi i El Periple de Mario Pons Múria, sobre el camp de refugiats de Filippiada, a Grècia. En quant a la secció dedicada als curtmetratges, es projectaran fins a 19 títols. Amb tot, la seva programació inclou un gran ventall de propostes com les “Sessions especials: cinema amb valors” amb 11 pel·lícules de temàtiques molt diferents.


El Festival Gollut, amb la seva vocació de generar consciència social i medioambiental, és més que un concurs cinematogràfic nascent a Ribes de Freser i arriba a altres 13 punts del món, com Zúrich i Basilea, Barcelona, Figueres, Cassà de la Selva, Lloret de Mar, Ripoll, Planoles o La Vall de Núria.


El nom del festival i dels seus premis és un reconeixement als golluts, una comunitat de persones que va ser discriminada fins a la seva desaparició a mitjans del segle XX. De nou, els Premis Gollut tornaran a reconèixer les obres dels creadors audiovisuals, cinematogràfics i fotogràfics. Reconeixeran el talent audiovisual, però també el contingut i els valors transmesos en les obres.

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.