932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

08
Mar

XXa Cursa Pocatraça

08/03/20
Hora: a les 9:30 h
Lloc: Vall de Núria
Compartir aquest esdeveniment

La clàssica cursa d'esquí de muntanya, Pocatraça, amb unes quantes edicions a l'esquena enguany està d'aniversari, perquè fa 20 anys que se celebra a l'estació de Vall de Núria.

 

Aquesta prova sap trobar els racons més interessants de la vall, combinant una bona barreja d'esforç i certa dificultat tècnica.

 

Paral·lelament i aprofitant la infraestructura de la cursa, també se celebra la 5a edició del Trofeu Sant Bernat, una marxa de caràcter popular individual oberta a tots els amants d'aquest esport i la muntanya hivernal.

 

El Trofeu Sant Bernat, patró dels esquiadors, està pensat per aquells als qui la Pocatraça encara no la veuen al seu abast; una bona manera d'iniciar-se en les proves d'esquí de muntanya sense patir per l'exigència o la dificultat. La XX Pocatraça, Memorial Esteve Soler i la V Marxa Sant Bernat es realitzaran el pròxim diumenge 8 de març del 2020.

 

Aquestes proves d'esquí de muntanya estan organitzades pel Centre Excursionista Olot i són puntuables per al Campionat de Catalunya individual.

 

Condicions:

  • Recorregut de 20 km i 2000 m de desnivell

 

Inscripcions a: www.pocatraca.cat

 

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.