932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

12
Jun

Cursa Olla - Clàssica

12/06/22
Compartir aquest esdeveniment

La cita ineludible de qualsevol corredor de muntanya!

La Clàssica Olla de Núria, que enguany arriba a la 15a edició, permet als participants gaudir d'un marc muntanyenc incomparable que l'ha convertit en una referència del sector. 

 

Els corredors hauran de recórrer 21,5 km i en cap moment trepitjaran l'asfalt. El 72% del seu recorregut és per sobre del 2.700 m, el que es tradueix en unes vistes increïbles a l'alta muntanya. L’Olla clàssica ascendeix al Puigmal, a 2.913 metres, per acabar baixant des del Pic del Segre, 2.809 m, tot passant pel Coll de Finestrelles, control de pas de la cursa, continuant l’ascens al pic de Finestrelles, 2.827 m, i seguint el coll i pic d’Eina. Després de passar pel pic de Noufonts hi ha el següent control de pas al Coll de Noufonts, 2.651 m. Finalment hi ha la pujada al coll de Noucreus, 2.799 m, i acabant pel Puig de Font Negre 2.727 m i el Pic de l’Àliga, 2.472 m, fent l’arribada a l’esplanada davant del Santuari. El desnivell acumulat és de 3.880 m.

 

L’Olla clàssica és una cursa d'autosuficiència molt exigient com a conseqüència de la seva dificultat tècnica. L’Olla neix amb l'objectiu de presentar-se com una cursa internacional que defensa i reivindica el paper de l’esport català i de Catalunya al món.

Inscriu-te en aquest esdeveniment

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.