932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

08
Feb

Campionats Europeus d’Esquí de Muntanya

Del 08/02/22 al 13/02/22
Lloc: Boí Taüll
Compartir aquest esdeveniment

Del 8 al 13 de febrer de 2022, l’estació de Boí Taüll serà l’escenari dels Campionats d’Europa d’Esquí de Muntanya, competició que esdevé la més important del calendari internacional de skimo de la temporada.

Els Europeus 2022, organitzats per FGC i concedits per la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya, acolliran les proves de sprint, vertical, individual i relleus.

 

Es tracta d’un esdeveniment esportiu que marcarà un abans i un després: ajudarà a posicionar l’estació internacionalment com a destí d'alt nivell. A més, per al territori representa un reconeixement i per a l’estació de l’Alta Ribagorça implica un posicionament decidit per l’skimo, configurant una estació molt polivalent i avançada en el temps, especialment si es té en compte que l'esquí de muntanya serà olímpic a Milano-Cortina 2026.

 

L’estació d’esquí i muntanya d’FGC Turisme es presenta com la millor opció per acollir aquests Europeus, ja que disposa de tots els serveis necessaris per acollir un esdeveniment d’aquestes dimensions. La seva ubicació, gran alçada i orientació garanteixen les millors condicions de neu. La morfologia del seu domini esquiable, la fan idònia per albergar grans esdeveniments esportius.


Quatre competicions, tres d’elles olímpiques
Boí Taüll compta amb experiència en l’organització de competicions d’esquí alpí d’alt nivell, ja que en tres anys ha acollit dues edicions dels Campionats d’Espanya de skimo. Esdeveniments que han permès obtenir la confiança de les diferents federacions responsables d’aquesta especialitat esportiva.


De les quatre competicions que es disputaran a Boí Taüll, tres d’elles seran les que el Comitè Olímpic Internacional (COI) ha decidit que formin part dels JJOO: sprint, individual i relleus. Tot això comporta que les proves dels Campionats Europeus siguin ja en format olímpic.

 

Programa de les competicions

  • Dimecres 9 de febrer: Cursa sprint
  • Dijous 10 de febrer: Cursa vertical
  • Dissabte 12 de febrer: Cursa individual
  • Diumenge 13 de febrer: Cursa relleus

 

Inscriu-te en aquest esdeveniment

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.