932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

22
Mar

Campionats d'Espanya d'Esquí Alpí - U16/14

Del 22/03/19 al 24/03/19
Hora: Tot el dia
Lloc: Estadis de Competició
Compartir aquest esdeveniment

L'estació d'esquí propietat d'FGC serà l'encarregada d'acollir la celebració de la fase final de la Copa Espanya Audi U16 / U14-Campionats d'Espanya. La competició es disputarà a eslàlom (SL), gegant (GS), súper-g (SG) i combinada alpina (AC), (només la categoria U16 competirà en AC).

Cada federació autonòmica selecciona els seus esportistes per participar a la fase final de la Copa d'Espanya Audi U16 / 14 calculant en base als 30 primers classificats per categoria i sexe en la puntuació acumulada de Copa Espanya U16 / 14 2019.

 

La final de la Copa Espanya Audi U16 / U14 es disputarà en estadi Solell, homologat FIS, que està situada a 2.300 metres d'altura i que té un desnivell de 300 metres. La prova comptarà amb un total de 160 joves esquiadors de les diferents federacions autonòmiques.

 

En l'esdeveniment es decidiran tant la classificació final tant individual d'ambdues categories com de clubs. La Copa d'Espanya en les seves diferents fases ha passat per les estacions de Sierra Nevada i Astún. Aquesta Copa d'Espanya Audi ha comptat amb el suport de Swix i Toko que han informat els clubs de les condicions de neu per decidir la major preparació d'esquís. Al seu torn, les dues marques tenien un tècnic a disposició dels entrenadors per a consultes i demostracions pràctiques per a la preparació del material.

 

Per la seva banda, la marca Liski també ha col·laborat amb aquesta Copa d'Espanya premiant als millors clubs amb feixos de pals d'eslàlom per als entrenaments. La marca de rellotges oficials RFEDI, RS Sport, també obsequiarà als tres primers clubs de la Copa d'Espanya amb sengles rellotges de paret per seguir l'hora al ritme Spainsnow.

 

Programa

Dijous 21 de març:
• 20:00 h: Reunió caps d'equip (Edifici "Museu La Molina")

Divendres 22 de març:
• Súper Gegant Homes i Dames - Cts. d'Espanya U16 / 14 - Fase Final Copa d'Espanya Audi U16 / 14
• Combinada Alpina Homes i Dames - Cts. d'Espanya U16 - Fase Final Copa d'Espanya Audi U16
• 17:30 h: Reunió caps d'equip (Edifici "Museu La Molina")

Dissabte 23 de març:
• Eslàlom Gegant Homes i Dames - Cts. D'Espanya U16 / 14.- Fase Final Copa d'Espanya Audi U16 / 14
• 17:30 h: Reunió caps d'equip (Edifici "Museu de La Molina")

Diumenge 24 de març:
• Eslàlom Homes i Dames - Cts. D'Espanya U16 / 14.- Fase Final Copa d'Espanya Audi U16 / 14
• 14:00 h: Lliurament de premis

 

La Molina és una estació d'esquí amb llarga tradició en la oganització de competicions, des d'esdeveniments de base, com aquests Campionats d'Espanya, fins Copes del Món FIS.

 

Més informació: Web RFEDI

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.