932 041 041

Actualitat 

Esdeveniments

16
Feb

1ª Cursa Popular Nocturna l'Ull del Ter

16/02/19
Hora: 19:00 hores
Lloc: Vallter 2000
Compartir aquest esdeveniment

La cursa d'alçada pensada perque tothom gaideixi de l'esport i d'un paisatge irrepetible!

 

Neix la 1ª Cursa Popular Nocturna l'Ull del Ter al Ripollès, una iniciativa de l'Ajuntament de Setcases que sorgeix amb la voluntat d’apropar l’esport i les curses de muntanya a la Vall de Camprodón.

 

Els seus dos nivells de dificultat, cursa llarga de 7.21 Km i cursa curta, permeten als participants escollir el recorregut que més s'adapta a les seves condicions físiques.

El recorregut llarg compta amb un desnivell acumulat de gairebé 680m i una pendent mitjana del 19%. En canvi, el recorregut curt, transcorre de pujada per la Pista Jordi Pujol i de baixada per la Pista l’Estadi de la pròpia estació.

 

Tots els participants hauran de portar casc, frontal, paravent, manta tèrmica i roba d’abric. L’assegurança és obligatòria (pròpia o proporcionada per l’organització)

 

Més info & inscripcions a l'Ajuntament de Setcases: [email protected] (indicant nom i cognoms, telèfon, correu electrònic de contacte i necessitat o no d'assegurança) o bé truca al telèfon 972 136 089. Pagament per transferència bancària o directament al propi Ajuntament.

 

 

El proper dissabte 16 de febrer us esperem a Vallter2000 per gaudir de la muntanya en tota la seva plenitud! T’animes?

 

 

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.