932 041 041

es

 

Portafolio verano Grup FGC

 • A tots els professionals turístics; tenim el producte a mida per als vostres clients!

  Agències de viatges majoristes, minoristes, receptius i Esdeveniments i tots els professionals que comercialitzen productes turístics, us donem la benvinguda des de la Central de Reserves i el departament comercial del Grup FGC.


   
  Des de la nostra Central de Reserves i departament de Vendes vetllem cada dia perquè aquelles agències que estiguin interessades en comercialitzar els productes i serveis de les estacions de La Molina, Vall de Núria, Espot i Port Ainé i Vallter 2000 disposin dels manuals de vendes, tarifaris i documentació de recurs per l'elaboració dels seus catàlegs de venda i confecció de producte turístic a mida.


   
  Durant les temporades de primavera i estiu, totes les nostres estacions ofereixen activitats d'aventura i en la naturalesa i els trens turístics com el Cremallera de Montserrat, el Tren dels Llacs o el Tren del Ciment organitzen múltiples visites dirigides a tot tipus de públic.


   
    A continuació us facilitem la documentació més actual i oficial i tarifes de venda i portfoli. Si necessiten més informació o tenen qualsevol dubte, poden posar-se en contacte amb el Departament de Vendes a través del següent formulari:

 • Escribe tus dudas, peticiones o sugerencias. Nuestro equipo de Central de Reservas y el Departamento de Ventas se pondrán en contacto contigo.

  Formulario de contacto

  Escoge un tema *
Otros webs de Grup FGC
Top
x
Mis reservas
Introduzca el número de localizador y el e-mail para consultar su reserva y poder cancelarla o modificarla.