932 041 041

ca

 

Portfoli Hivern Grup FGC

 • A tots els professionals turístics, ¡tenim el producte a mida per als vostres clients!

  Darrera actualització: 31/07/2018. 


  Agències de viatges majoristes, minoristes, receptius i Esdeveniments i tots els professionals que comercialitza producte turístic. Us donem la benvinguda des de la Central de Reserves i el departament comercial del Grup FGC.


  Des de la nostra Central de Reserves i departament de Vendes vetllem cada dia perquè aquelles agències que estiguin interessades en comercialitzar els productes i serveis de les estacions del Grup FGC disposin dels manuals de vendes, tarifaris i documentació de recurs per a l'elaboració dels seus catàlegs de venda i confecció de producte turístic a mida.


   
  Les estacions de La Molina, Vall de Núria, Espot i Port Ainé i Vallter 2000 ofereixen més de 150 km esquiables més de més de 100 activitats per a tothom. 5 experiències d'alta muntanya inoblidables.


  A continuació facilitem la documentació més actual i oficial de tarifes de venda i porfolio. Si necessiteu més informació o teniu qualsevol dubte, poden posar-se en contacte amb el Departament de Vendes a través del següent formulari:

 • Escriu els teus dubtes, peticions o suggeriments. El nostre equip de Central de Reserves i el Departament de Vendes es posaran en contacte amb tu

  Formulari de contacte

  Tria un tema *
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.