932 041 041

El passat dissabte 22 de juliol es van celebrar a Vall de Núria l’ última de les etapes de la Fly Running Series i la Fly Running Vall de Núria, circuits de curses de descens vertical a alta velocitat només apte per a corredors sense vertigen, una modalitat jove i divertida del trail on només importa baixar.

Les Fly Running Series, organitzades per Pangea Attitude, son curses destinades a tots aquells corredors amb ganes de viure noves experiències i sensacions, una nova forma de diversió al running.

La primera cita va ser a l’estació de La Molina el passat 17 de juny, on els participants van realitzar un recorregut de 3’9 kms de distància amb un desnivell negatiu de 720 m, per un circuit que transcorre per la zona de Tossa d’Alp fins arribar al llac de l’estació.

El dia 1 de juliol, es va celebrar la segona de les tres proves que englobaven la Fly Running Series, aquesta a Tavascan, on el circuit es desenvolupà per un dels racons més alpins i amagats del Pallars Sobirà.

El dia 22 de juliol va ser el tancament d’aquestes series, a Vall de Núria, on a més dels guanyadors de la prova, es va decidir el vencedor global d’aquestes series, participant en les tres carreres.

La preparació de la competició a Vall de Núria va començar a les 16:00 h fins les 16:45 hores, amb l’entrega dels dorsals als participants al Santuari de Núria.

Entre les 16:45 i les 17:00 hores es va donar un breu brífing als corredors i a les 17:00 hores es va iniciar la crono individual amb una diferència d’un minut entre ells. L’ordre de sortida dels concursants va ser invers al número del dorsal.

Així van anar succeint les curses individuals, el trajecte de les quals era des del Santuari de Núria fins a Queralbs, uns 7’5 kms de distància amb un desnivell negatiu de 858 m.

Finalment, una vegada tots els concursants van ser rebuts a la meta, a la Plaça de la Vila de Queralbs, les 19:00 hores, es va donar pas a l’entrega de premis, i alguns van optar per gaudir de la Festa Major de la localitat, que casualment es celebrava aquell dia.

Us deixem a continuació el podi del campionat a Vall de Núria i el final de les Fly Running Series!

3r. Class. Jorge Ortiz. 174 punts

I vosaltres, esteu pensant en volar també amb les Fly Running Series ? Si us heu queda’t amb les ganes, i fins que es realitzi la següent convocatòria, podeu participar al vostre ritme a la cursa virtual de Vall de Núria. En aquesta cursa, sense horari ni data i que transcorre desde Queralbs a Vall de Núria, també tindreu l’oportunirat de conjugar esport i natura, a més de guanyar premis.