932 041 041

Les jornades Pirineu365 arriben a Boí Taüll

Aquest cap de setmana un grup de membres del Club Pirineu365 ha pogut gaudir d’una jornada molt completa a l’estació de Boí Taüll. 

L’oportunitat de viure en directe dues proves de la Copa del Món ISMF d’Esquí de Muntanya no es té cada dia, però aquest passat cap de setmana un grup de persones ho ha pogut fer gràcies als avantatges del Club Pirineu365. T’expliquem tots els detalls!



Des de Pirineu365 vam organitzar una nova jornada per donar a conèixer totes les possibilitats que ofereix Boí Taüll durant l’hivern, tant esportives com gastronòmiques i culturals. Un grup d’unes 30 persones va viure un cap de setmana farcit d’activitats i emocions d’alçada. 

 

Ens vam trobar a l’estació ben aviat: a les 9 del matí vam convocar el grup per donar-los la benvinguda i explicar-los l’agenda que teníem preparada. Seguidament, se’ls va oferir un bon esmorzar per agafar forces a la Sala Solarium de la cafeteria l’Isard. Vam fer una fotografia de grup i ja vam passar a l’acció! 



Els membres van poder accedir a la prova d’Esprint que organitzava la ISMF a l’estació i sentir l’adrenalina de les rondes més explosives. Després, es va fer entrega d’un forfet de dia per poder esquiar per tot el domini i experimentar les seves muntanyes d’adrenalina des del punt més alt fins al punt més baix de l’estació. Després de moltes i moltes baixades, quan les cames van dir prou, se’ls va fer entrega d’un pack regal per ser membres del Club Pirineu365. 

 

Però això no és tot! Els membres que van voler aprofitar l’experiència al màxim, també van poder gaudir de la visita a l’Església de Sant Climent de Taüll i de l’espectacular video-mapping del Pantocrator de Taüll. A continuació, també van assistir a l’emotiva cerimònia inaugural de la Copa del Món a l’Església de Sant Joan de Boí. Hi ha una millor manera d’acabar el dia que visitant una part de l’extraordinari conjunt romànic de la Vall de Boí

 

L’experiència no va acabar aquí. Al llarg del diumenge, per acabar un cap de setmana rodó, tots els membres del Club també van poder accedir a la prova de Relleus Mixtes i esquiar per l’estació durant la resta del dia. Una jornada Pirineu365 molt completa d’esquí, competició, romànic, territori i gastronomia. 

 

Gràcies a aquests esdeveniments exclusius, els membres poden gaudir i conèixer les estacions d’esquí que, normalment, no visiten. L’excusa perfecta per poder continuar descobrint el nostre Pirineu!

 

Durant la jornada, una parella d’aficionats a l’esquí i al món de la muntanya ens va explicar que venien des de Vilassar de Mar per descobrir Boí Taüll, viure la cursa i gaudir de l’esquí en una estació a la qual encara no havien esquiat mai. L’emoció i les ganes que tenien eren immenses!

 

No us perdeu les pròximes jornades que organitzem per membres del Club Pirineu365. La següent cita la tenim aquest 3 de febrer a Espot, i més endavant ens trobarem a Port Ainé (17 de febrer) i a La Molina (24 de febrer). Per participar-hi només heu d’estar donats d’alta al Club Pirineu365 i haver acceptat rebre comunicacions al correu electrònic. Allà us arribaran les invitacions a les jornades exclusives del Club i tota la informació que us cal per participar-hi. No ho deixeu escapar i apunteu-vos a descobrir el Pirineu que tenim a tocar!

Gener 30, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.