932 041 041

El Pallars acull les jornades Pirineu365

Durant aquest mes de febrer les estacions d’Espot Esquí i Port Ainé han estat la seu de les jornades Pirineu365, dos esdeveniments exclusius per membres del Club Pirineu365. Una oportunitat única per gaudir del territori, la gastronomia i els esports d’hivern. 

El dissabte 3 de febrer a Espot Esquí i el dissabte 17 de febrer a Port Ainé, van tenir lloc les jornades Pirineu365 al Pallars. Les dues jornades van començar ben aviat. A les 9h es va fer una rebuda de tots els participants, on se’ls va fer entrega de les acreditacions i dels welcome packs de Pastas Gallo. Seguidament, per agafar forces per tot el dia, es va preparar un bon esmorzar amb productes locals. Una foto de grup pel record i ja vam donar el tret de sortida a una jornada de sol i neu a les estacions d’Espot Esquí i Port Ainé. 

 

 

Els dos grups, formats cada un per unes 30 persones, van poder recórrer les dues estacions de dalt a baix acompanyats pel personal de les estacions. Els van explicar tots els detalls i secrets de les pistes, d’aquesta manera els participants van poder conèixer molt millor una estació a la que normalment no esquien. 

 

En el cas de Port Ainé, els membres del Club van poder gaudir d’una tranquil·la baixada per la mítica pista Bellavista, recentment oberta. Un descens llarg, de pendent suau i amb unes vistes espectaculars, tal com indica el seu mateix nom. A més a més, com que els dies anteriors havia nevat, la neu estava en unes condicions ideals, perfecta pels amants de l’esquí. A Espot Esquí els participants, a més a més de l’esquí, també van poder gaudir de les vistes panoràmiques del mirador de La Pala, situat a uns 2200 m d’alçada, que permet observar la immensitat del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Un cop els van explicar tots els detalls de les muntanyes que rodegen el domini els membres del Club Pirineu365 van poder fer una baixada conjunta per la pista de Bruseres. 


 

Després d’unes quantes baixades lliures,cadascú al seu ritme, els membres estaven convidats al tast de caragols que organitzaven els amics de la FECOLL, tot acompanyat d’un bon vi de la zona. Una forma de conèixer i descobrir la gastronomia típica de la plana de Lleida que els pallaresos i pallareses se senten tan seva. El dia va acabar amb una invitació a participar de l’après ski a totes dues estacions. A Espot Esquí, la festa estava garantida gràcies a Giska Espot Esquí. La festa de Port Ainé no es va quedar pas enrere, ja que DJ Berni va animar la tarda amb una sessió d’après ski a la terrassa de l’Hotel. 

 

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Port Ainé (@port_aine)


Aquestes jornades son una forma única de conèixer a fons el territori i totes les activitats que s’hi fan. Us esperem a les properes jornades Pirineu365 de La Molina el dia 24 de febrer i a Vallter el dia 19 de març. Per participar-hi només heu de fer-vos membres del Club Pirineu365 i acceptar rebre comunicacions al correu electrònic. Us enviarem tota la informació per poder-hi participar i estar al dia de tots els esdeveniments exclusius que organitzem. No us perdeu les properes cites!

 

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Espot Esquí (@espotesqui)

Febrer 21, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.