932 041 041

ca

Forfets de Temporada Grup FGC 

Condicions de venda i lliurament

 • Condicions relatives a la comercialització, entrega i aplicació de tarifes dels forfets de temporada del Grup FGC

  Tot el que et cal saber alhora de comprar el teu forfet de temporada de qualsevol de les estacions del Grup FGC

  Sobre les TARIFES

  • Tarifa de promoció fins el 1/12/2017

   

  Descomptes per compra anticipada: S'aplicarà la tarifa bonificada a tots aquells forfets comprats i pagats fins a data d'2017.12.01 a les 23:59:59 en modalitats física o online.

   

  • Tarifas especials forfets familiars

  Forfets per a famílies nombroses i monoparentals: Tots els membres es beneficiaran d’un descompte sobre la tarifa PVP del forfet d’un 10% no acumulable a d’altres promocions. S'haurà de  justificar la condició de membre de família nombrosa presentant el carnet vigent expedit per la Generalitat de Catalunya en el moment de sol·licitar el forfet. Els descomptes s'apliquen per membre a partir del primer forfet, no és necessari que adquireixin el forfet tots els membres d’una família per gaudir del descompte individual.

   

   

  Sobre VARIANTS FORFETS LA MOLINA + GRUP FGC:

   

  • Forfet Excepte Dissabtes: Abonament utilitzable tots els dies de la temporada excepte DISSABTES. A partir l'1 de març de 2018 s'ha podrà utilitzar sense restriccions.

   

  • Forfet Feiners: Abonament de temporada per a dies laborables que seran vàlids de dilluns a divendres a excepció dels inclosos en els períodes de vacances del Pont de la Constitució-Immaculada (del 6 al 9 de desembre de 2017) i Nadal-Reis (del 26 de desembre de 2016 al 6 de gener del 2018) i que a partir del dia 2018.03.01 seran vàlids també els dissabtes i diumenges, excepte el producte de feiners a 1 dia.

   

  • Forfait Diumenges: Abonament utilitzable només els diumenges de tota la temporada

   

  Sobre l'ENTREGA DE FORFETS

   

  Es lliuraran els forfets a les oficines centrals de cada estació en què s'hagi comprat el forfet. En cas de voler realitzar algun canvi o modificació expressa adreceu-vos via correu electrònic a [email protected] o bé contacteu directament amb les oficines de l'estació de referència.

   

   

  Sobre la VENDA, MODIFICACIÓ o DESISTIMENT de la compra

   

  Consulteu les condicions generals aplicables a comerç electrònic en l'apartat de preguntes freqüents de cada un dels sites del Grup FGC

   

   

Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.